Arkitekt Kök Göteborg

Big Banner

Äkta Arkitekt Kök Göteborg Övariant Med Högre Arbetshöjd För Tobias - Marbodal Arkitekt Vit

Äkta Arkitekt Kök Göteborg Övariant Med Högre Arbetshöjd För Tobias - Marbodal Arkitekt Vit

Äkta Arkitekt Kök Göteborg Övariant Med Högre Arbetshöjd För Tobias - Marbodal Arkitekt Vit - En massiv del av fasaden och fönstren har skrapats och målats under nuvarande år och dessa målningar kommer att hålla inne de kommande åren. De nyrenoverade fönstren har de mest effektiva två glasrutorna (med några få undantag), vars inomhus är ett senare kraftglas och utsidan är ett äkta glas.

Se även : Trevlig Tvättmaskin I Köket Bostadsrätt Snövägen 220 A, Björkskatan - Angeläget

Tv och bredband: varje hyra har tillgång till kabel-tv från comhem och en primär försörjning är skyddad i hyran. Tv kan även köpas via bredbandsbolagets bredbandssändning. Nätanslutningen ska ske antingen via bredbandsbolaget (som ger strömmen nedströms till 500 - tusen mbit / s) eller comhem (vilket ger nedströmshastigheter upp till 300-500 mbit / s) (information avser 2015).

Parkeringsplatser: anslutningen har 33 personliga parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad av 150kr / månad. Nötköttperioden är ungefär 12 månader. Lagring för mc och moped är att ha och kostar 80: - enligt månad. Boendeparkering finns i området och för trafik finns det fyra timmars parkering på birger jarlsgatan.

I ett vackert inrett vaniljgult landshövdingehus ligger detta hemtrevliga bostadsområde. De stora, krispiga hushållsfönstren och den övergripande markplanen gör hyran simma i mild. Här finns gott om fängslande originalfunktioner som inkluderar klädnader, speglade dörröppningar och timmergolv - men den vackraste är fortfarande det rymliga matrummet.

Föreningen har utfört en undersökning av de linjer som har en förväntad livslängd på 80 år. Arbetet på hemfönstren fortsätter med en kort aspekt kvar och fasaden mot gården är nästa primära underhåll.

Svärdsliljan är ett av de främsta bostadsområdena som byggdes genom att använda hsb inom 1920-talet med ambitionen att förbättra bostadsstandarden för göteborgs arbetshushåll. Mest vanliga, stora, stora hushåll med barn har varit i en enda regel än undantag, men inuti lägenheterna fanns både toalett, dusch, betydande uppvärmning och dagens kök - en enorm lyxig. Idag är det vaniljgula trähuset med sin stora gröna innergård likadant, inte minst på grund av att mycket av den äkta överklagan kvarstår.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: