Budgetrenovering Kök Före Efter

Big Banner

Äkta Budgetrenovering Kök Före Efter Madame Edith - Recept: Budgetrenovering Kök

Äkta Budgetrenovering Kök Före Efter Madame Edith - Recept: Budgetrenovering Kök

Äkta budgetrenovering kök före efter - Sedan rev vi två väggar. Allt detta blev förverkligat innan vi relaterade snickare som installerade en stråle, elektriker som dog ungefär elen och någon annan träarbetare som ställde upp köket. Måste jag nämna att detta var innan vi fick barn?. De 12 månaderna blev 2009. Vi hade helt enkelt sålt ett hus och köket blev det rum som vi först skulle renovera. Hela huset blev som att komma in på 1970-talet och jag inser att det finns individer som absolut älskar det! Jag anses inte längre som en av dem. Bästa natten / önskvärd morgon! ;) Jag målningar om du överraskar vad som gör på det ögonblicket av dagen;) det var strålande! :) Föreställ dig vilken skillnad;) en hel del kan luras ut med önskan om gott .... Vi gör dessutom dina egna svar;) du kan så länge medan vi är färdiga;) ha en fantastisk tid! Kram.

Se även : Harmonisk Nepas Kök Och Inredning Vitkök - Hash Tags - Deskgram

Ett gemensamt intresse som vi har i vår familjekrets är att laga middag, så vi bestämde oss för att ha ett massivt kök där många människor kan sitta och ha generösa ytor för matlagning och bakning. Värdet på plattaväggen, som ligger till grund för prisuppehållet i köket, slutar på cirka $ 500 ($ 61). Hemligheten är att panelen i stället för att använda plank är en produkt av plywood, vilket avsevärt minskar kostnaden. Kryssfanen är sådd till den favoriserade storleken och målad med en skyddande vit färg. Det skulle bli en ganska stor renovering och vi bestämde oss för att göra det första arbetet själva, varefter hantverkarna placerade köket. Ett beslut jag inte längre har ångrat för en 2d!.

Detta blev det ge upp slutresultatet! Hushållsfönstren är också överföring av en organisation medan vi målade själva och medan köket blev monterat lämnade vi förr eller senare själva marken. Det är miles ett laminatgolv från alloc, som vi är mycket nöjda med både inuti känslan att vi precis gillar layouten och att inte alla smulor är synliga på en sekund.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: