Hexagon Kakel Kök

Big Banner

Äkta Hexagon Kakel Kök 18 Sätt Att Inreda Med Kakel Och Klinker | ELLE Decoration

Äkta Hexagon Kakel Kök 18 Sätt Att Inreda Med Kakel Och Klinker | ELLE Decoration

Äkta hexagon kakel kök - Pegaus marmor carrara klinker är en rektangulär platta i storlek 30 × 60 cm. Den har ett marmorliknande utseende som fångas med vokaler alla fördelar. Dess hållbara bostäder tillåter dig att få det i storskaliga miljöer, inklusive golvvärme, golvvärme, på baksidan av diskbänken (smidig att använda), på uteplatsen (frostskyddad) och hållbar (på korridorplanet vid hemma) eller på matplatsen.

Se även : Magnifik Spis Hörn Kök Inredning » Spis I Hörn - Tusentals Idéer Om Inredning Och Hem

Premium bianco är en praktisk mattplatta i storlek 30 x 60 cm. Inom samma serie (toppklass tile), olika storlekar ska också ha som vit. Det är en praktiskt taget kakel, vägen till matt golv men dessutom högkvalitativ storlek, 30 x 60 cm. Det gör det bra nästan överallt. Inuti köket kan det placeras bakom diskbänken men det kommer dessutom att vara coolt om kakan ligger på halva delen av köksväggarna och på den högre halvan, måla istället eller placera en tapeter.

Det är en överlägset elegant och distinkt vit marmor från italien som minskar i hexagoner. Alla kanter minskar direkt och bianco carrara marmor passar ordentligt i toaletter på varje våning och partitioner. Under hela året har många av våra kunder helt enkelt begärt detta för att minska marmor mosaiken i hexagoner och nu har vi sedan integrerat den. På samma sätt som stenmaterial i bianco carrara, är det också bestämt inuti den svarta stenen nero marquina. Båda är polerade och har en kabel på 288x278 för enkel och kort montering. Samtidigt som varje mosaik har en fog, ger det också en mycket bra slitskydd även när golvet är vått.

En mycket fantastisk vokal med alla dess högkvalitativa egenskaper, tack vare det faktum att den är både långvarig och ren att hantera. Plattan har ett levande marmorliknande utseende och inom marmor carrara-serien hittar du flera storlekar inom lika vacker vit färg. Det som gör denna kakel enorm är dess omedelbart skurna kanter. Detta gör samlingen nästan osynlig, och du ser visuellt ut som om det skulle se en enda "födelsedagsfest" snarare än delar. I ett kök blir det mycket effektivt att placera pegaus marmorplattor hela väggen bakom diskbänken.

är det dags att välja ett nytt diskho, kan du välja en marmor. Det som gör många vallar är bara marmorliknande plattor 30 x 60 cm. ?r en helt högkvalitativ examen. Detsamma gäller om du placerar den på partitionerna i ditt nya vilolokal. På golvet kan du välja pegaus med en mått av 60 x 60 cm. Eller 30 x 30 cm. Allt du får får du en härlig vit, skarp vila och reflektera överväganden om hur du får effekt medan du går in och upplever värmen från vila rummet. Uppenbarligen stå emot denna plana golvvärme.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: