Vedspis I Nytt Kök

Big Banner

Äkta Vedspis I Nytt Kök Drömhus | 2013

Äkta Vedspis I Nytt Kök Drömhus | 2013

Äkta Vedspis I Nytt Kök Drömhus | 2013 - Med en ny gammal bostad kan jag inte hjälpa till med att tänka på hur det kommer att bli med denna bostad på vintern med min katastrofkomfort. Kommer eller inte är det blodlöst och dras över vintagehemmafönster och kommer värmemålerna att fungera ordentligt? Hur ton regn kommer fasaden att gå ut för att stå ändå för alla andra vinteriga väder och kommer den nydrada dräneringen av plotmålningarna när den börjar när det börjar regna eller genom snösmältningen på våren?. Jag föll som en duva för den omfattande jätte trappan, dörrarnas höga pelare och panelen på skiljeväggarna. Det kändes som om de bara hade varit där och väntade mig att flytta in här och ta hand om dem. Men innan det kommer jag och damerna att göra sin personliga pizza då vi kommer att baka köket i köket i höst. Full av egen träbakt pizza, ja svär mig det är det!.

Se även : Fantastiska Byta Kök Ikea Pris Colorelle Modeblogg - Inredning

Tänk på det 3,5m höga julgranet, fanny och alexander, lillan klämmer på julen på julen och klämmer ner för den massiva trappan, gömmer sig genom alla rum, heta kaklatugnar och glögg som kan värmas upp i intervallet inom köket . Det är "julhus" det!. Måste kanske låta dessa tankar gå och sitta upp för den mysiga redo på vintern. Det är trots allt det värsta "julboendet" vi köpte (eller hur åsa :-). "Julhus" har du observerat vad är det?. överväga vilken sommartid vi fick i år och men det verkar inte längre vara helt över, trots att tunga grå moln furu över västerås dessa dagar. Generellt sett jag som har två bilder bokade i .

Dessutom står vi inför en vinter som kan vara blodlös och lång. Det verkar nästan som att det är så fint sommarsäsong-varmt vinterigt väder. Inom sommaren har det varit en bit cool, och så kan vintern vara. Jag känner nu inte igen, kanske kommer jag bara ihåg det.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: