Kök I Kungsbacka

Big Banner

Älsklig Kök I Kungsbacka Image Result For Kungsbacka Ikea | Home Ideas | Pinterest

Älsklig Kök I Kungsbacka Image Result For Kungsbacka Ikea | Home Ideas | Pinterest

Älsklig kök i kungsbacka - I kungsbacka blir resterande väv till nya varor - kökets fronter är gjorda av återvunnet trä. Det är inslaget med en folie av återvunna flaskor för att minska användbar resursuppspelning och återuppliva nuvarande plast. "Våra varor erbjuds med hjälp av många människor, och genom att ge extra hållbara alternativ har vi möjlighet att bidra till en handel. Därför började vi ta en titt på vägen för att uppdatera nya material som återvinns i vår köksmöbler ", säger anna granath, produktutvecklare på ikea. Och det känns rätt att en plastflaska dricker om 25 minuter för att få en ny livsstil, omvandlad till en yta på ett kök, den lika plasten har en livslängd på minst 25 år!. Nyhet! Kungsbacka kollektion, kungsbacka dörr 299 kr / st b40 × h80cm, kungsbacka låda fram 299 kr / st b80 × h40cm, kungsbacka låda fram 149 kr / 2 st b40 × h10cm, kungsbacka låda fram 129 kr / st b40 × h20cm, kungsbacka låda fram 219 kr b40xh40cm. Kombinera med hackås hantera ett stabilt fastämne i mattantracit.

Se även : Fantastisk Vedum Kök Blogg Eriksens Hus - VEDUM

De eleganta kungsbacka köksfronterna är en glad information i många tillvägagångssätt! Samlingen har utvecklats i ett modernt samarbete mellan ikea och den svenska layoutgruppen us with love. Ett stort steg mot en större hållbar inredning och kökstillverkning. De eleganta kungsbacka köksfronterna är en lycklig nyhet i många tillvägagångssätt! Samlingen har utvecklats i ett innovativt samarbete mellan ikea och den svenska designgruppen form us with love. Ett stort steg mot en större hållbar inomhus- och köksproduktion.

Vi älskar kungsbacka på så många sätt! De fashionabla teckensnitten utvecklas i samarbete med layoutstudioformen us with love, som utvecklade en mycket återvunnet tyg. Skyddare och fronter består av ett centrum av återvunnet kommersiellt trä levererat med en folie av återvunna valpflaskor. Något som det var ett överskott som blev van vid att börja använda. Köket har ett matt antracitgråt golv som ger en slät svart och formningsspråket är funktion med facetterade kanter. Stilfull och slitstark - en blandning som ger en riktigt förstklassig känsla av energi. "vi borde hitta sätt att använda återvunna ämnen för att göra en avgörande och hållbar skillnad, nu inte bara med tanke på vår personliga era, men för alla kommande generationer." Anna granath, produktutvecklare.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: