Lantligt Kök Kvik

Big Banner

Älsklig Lantligt Kök Kvik Gillar Du Den Lantliga Stilen När Det Gäller Kök? Då Är

Älsklig Lantligt Kök Kvik Gillar Du Den Lantliga Stilen När Det Gäller Kök? Då Är

Gillar du den lantliga stilen när det gäller kök? Då är - - crema är en färgroman för att kunna bygga broar mellan det klassiska och det trendiga moderna köket. Av denna anledning finns det nu lös spel för att leka med sitt eget personliga sätt och personliga möjligheter, säger andrew långsammare från kvik a / s.

Se även : Idealisk Ek Kök Örnekleri 9.Sınıf Arkadaşlar Bunlar Gibi Bana Ek/Kök I/Yapım Eki Çekim Eki Isim Fiil

Crema mirto och crema rimini är primära i en sekvens av information inom det lyckliga området, något som kvik kommer att visa mer om vid stoppet av de 12 månaderna. Den nya färgen är tillgänglig i alla kvik butiker per 1 oktober 2010.

Rimini-sortimentet gör att det är ett trevligt och lugnt ekosystem som är inbjudande och vänligt på en hektisk dag. Rimini-kåpan är belagd med matt vitfolie och kompletteras fint med den stabila träbänkskivan. De antika färgade metallhandtagen ger en perfekt finish till köket och leder sinnen till landsbygdens idyll. Med rimini-sortimentet kan du bära u. S. Känner till ditt nuvarande vanliga liv. Godkänd reklamavgift inkluderar skåp, uttag, hantera och bänkskivor. Priset är olika av rätter, mixers, apparater och lampor.

Samtidigt som crema mirto ger en värmeljus till det lätta och eleganta köket, är crema rimini en stabil konventionell platta med en banbrytande kontakt och utvecklar en trevlig utvärdering till de populära lätta och glänsande ytorna som dominerar den moderna köksutvecklingen att en förstklassig utsträckning.

"crema ger ännu fler alternativ, och skuggan är en reaktion på en mångsidig efterfrågan på nya och speciella metoder för blandning av färger och ämnen. Vi är positiva att vi med denna färg kan möta det behovet", säger andrew.

Crema är namnet på en helt ny, elegant nyans från kvik, som erbjuder ännu fler val när det gäller att skapa ett snyggt och elegant kök. Crema mirto och crema rimini är namnen på de två luckorna med den nya färgen. De kan köpas i alla kvik butiker från och med 1 oktober.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: