Kök I Gammal Lägenhet

Big Banner

Bäst Kök I Gammal Lägenhet My Bohemic Home: Köks Inspiration

Bäst Kök I Gammal Lägenhet My Bohemic Home: Köks Inspiration

My Bohemic home: Köks inspiration - Som du kan se har listan i regionen över sinken lanserats, och skivan har svällt trots att den inte längre ser ut så korrekt på den här bilden (jag söker i detalj). Nedanför, erbjuder jag tre bilder av hur det ser ut som om idag, definitivt ostylat. Jag tog bilderna på två minuter när jag upphettade micron * multitasking *. Förhoppningsvis hoppas vi att kasta bort det här inom kort:.

Se även : Exklusiv Litet Bord Till Kök LINNEAGÅRDEN: April 2010

Soluppgång för ett kök mellanmål då! * Fanfare * ok, situationen är som vårt kök är offer för en nittiotalet århundrade stam där personen som bodde i lägret bestämde sig för att flytta ner till noll och trycka på det billigaste allmänna valet på allt. Jag kan verkligen ta hänsyn till den mannen eller kvinnan nu när jag sitter här och planerar köket eftersom det är ångestsjukdom för ett antal av oss, men det kan vara förstklassigt om de hade varit motsatta och fantastiskt nyfiken på detta och för det anledningen gjorde det till och med extra hållbart kök. Dock tjugo år är ganska lång tid, så det är en fantastisk tid att göra något positivt om elände. Tack hanna! Visst är det namnet med det samtalet. Måste överväga det lite. Det behöver nu inte nödvändigtvis vara lite bokstavligt, men kan utgöra intima och mysiga delikatesser trots att torget är mer. Kan vara synd att släppa namnet :-(.

För att vi i huvudsak måste bygga om köket (en diskmaskin kan användas för att leva, men det är coolt): "handfatet" är så illa att det blir vatten tvättbart var du tvättar, vilket har orsakat vattenskador på bänkskivan. Dessutom är plastmattan (urk) så antik och torr att den har sprungit i diskbänken där det för närvarande har varit möjligt att tvätta vatten direkt in i en tallrik som har tagit på skivan för att svälla. ??? ????. Köksväggen är en byggnad som är unik och unik från 40-talet medan huset blev inbyggt - bortsett från bänkskivan och handtagen som tidigare innehavarens koncept ändrats till rätt för att ersätta de klassiska 40-handtagen mot * pinnacket dumpade väggen i ren frustration *. Skåpen är i exakt situation förutom skuggan som inte säkert kan vara i vår smak med sin gråton.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: