Hth Kök Högtalare

Big Banner

Billig Hth Kök Högtalare Bra Ljud I Köket – Sound ID | HTH

Billig Hth Kök Högtalare Bra Ljud I Köket – Sound ID | HTH

Billig hth kök högtalare - Uppfriskar du att notera spår medan du lagar mat och trivs i köket? Sedan har hth en bra information: ljudidentitetsmodul. Hths sound id är en graciös och elegant ljudenhet som är utformad för att erbjuda exakt ljud i köket. Sound id-modulen är också avsedd att formas perfekt i hths kök. Med det och ett piller eller telefon kan du alltid uppmärksamma sången med extra ljud i köket. Ljudidentifieringsmodulen kan givetvis integreras i ditt nuvarande kök eller i ditt nya kök från hth. Med fyra 928 revolutionära företag och 1 994 personer från 56 internationella platser bäst år 2015, är den här utmärkelsen branschens största och maximala erkända produktupposition - och dessutom den mest globala.

Se även : Idealisk Ikea Kök Väggpanel SÄVEDAL Dörr, Målad I En Varmgrå Nyans, Bildar Väggpanel

Hths ljudidentifiering utnyttjar den ultramoderna eran av bluetooth för utmärkt ljuddubbel. Bluetooth är den maximalt använda tekniken för strömmande låt och ljud, och de högsta enheterna som används för att låta digitalt hjälpa till med bluetooth. Sound id-modulen är uppbyggd med 3-tums bas ljudsystem och en 1-tums tweeter. Bas- och diskenheterna levererar 15 w var och en som följd ger ljudidentitetsenheten 30 w, det är tillräckligt även när det är fest. Högtalarens tekniska layout garanterar otroligt bra ljud och tydligt ren respons i alla grader. Hths sound id använder den helt nya eraen av bluetooth för förstklassig ljudåtergivning. Bluetooth är den högsta användningsperioden för strömmande spår och ljud, och de flesta enheter som används för att spela melodi hjälper bluetooth.

När du har en mobiltelefon, surfplatta eller bärbar dator kan du använda hths ljud-id för att uppmärksamma ljudet. Det är enklaste att manipulera musiken från verktyget, men du kan också justera mängden och sätta bluetooth-enheten i standby med knappen på framsidan av ljud-id.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: