Öppningsbara Fönster Kök

Big Banner

Blygsam Öppningsbara Fönster Kök Dreams & Coffees Arkitekt- Och Projektblogg: New England I Norge

Blygsam Öppningsbara Fönster Kök Dreams & Coffees Arkitekt- Och Projektblogg: New England I Norge

Blygsam öppningsbara fönster kök - Köksstabil white från ballingslöv ligger på plats vid transport, tillsammans med kakel och hemutrustning. Vi valde ett plus-kök vilket innebär att det finns lådor i motsats till underkåpan, sortimentet och ugnen ligger under mikronen. Här loggar jag ungefär pågående uppgifter som arkitekt i mitt byrå drömmar & kaffe ab. Jag visar tips på hus och förlängningar jag jobbar med. Varje gång jag visar bilder från kunder på slutresultatet. Jag skyddar inläggen från mitt arbete med inspirerande snapshots från fantastiska hem och dekorationer. Idag är det svårt att anta att den klassiska skärgården, som fördjupas inom den öppna panoramaen mellan sjöbo och vombsjön, så snart det kände sig mörkt att bo i. Den vita fasaden, med accelererad orangeri och stora fönster kontrasterar med en levande mild emitterad inomhusomgivning.

Se även : Glamorös Kök Ek Sunu SÖZCÜKTE YAPI(BİÇİM BİLGİSİ) (EKLER) Sözcükte Yapı Ve Ekler

Medan vi hade varit i barnarps showroom, kanske vi vill undersöka kakel och vi valde en tallrik i matt svart och med mörka fogar. Bänkskivan är svart kalksten och är ett i alla många alternativ som du kan välja mellan på ballingslöv. Det är svårt att välja varje plattor och bänkskivor medan du gör det i enstaka platser och när du inte längre inser hur det kommer att vara på stora ytor. Men vi är glada! Eftersom allmänheten på bottenväggar är vita, har vi valt mörka områden vid bänkarna och skiljeväggar och med mattytor som gör intrycket lugnare. Höger till höger inom ytterdörren är köket det enda vi älskar! Den enda sak som saknas är en riktig skafferi men det är verkligen en sak som verkar elimineras i maximala nybyggnader. överlägget blir inställt som ett lapptäcke när vi flyttade in: 30 skåp med dörr, 80 skåp med fyrtio luckor, 60 skåp med 30 luckor, 60 skåp med lucka, fyrtio skåp med lucka. Vi valde att ta bort de 30 luckorna i 60-skåpet och sätta in en 60-luckspegel mot det alternativa 60-skåpet. Det är emellertid ett lapptäcke men en bit snyggare ???.

Vi hade varit lite förvånad över att varken mikrovågsugnen eller diskmaskinen är blanketed medan kylskåp, frys och spis gör det. Det kan finnas ett köp till, men absolut är det billigare att handla för det någon annanstans. Vi hade en diskmaskin och mikro i flödet och såg att mikronen har ersatts med lite större och inbyggd i "ihåliga".

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: