Byta Kök I Spanien

Big Banner

Blygsam Byta Kök I Spanien Renovering I Spanien – Annorlunda Underbara

Blygsam Byta Kök I Spanien Renovering I Spanien – Annorlunda Underbara

Renovering i spanien – Annorlunda Underbara - Att svenskarna är ett renoverande folk är ingen hemlighet, och bara köket är en stor investering när vi förnyar våra hem. Nästan varje tredje svenska placerar därmed mer än 2 hundra 000 kronor på renovering av kök, det är en ekonomi som få lyckas hålla. Sedan återigen lyckades folk som renoverade för mindre än 100 000 tjäna mer pengar med mindre pengar än förutspådda. Har du också länge förbi hemma i en massiv lägenhet men insåg att du hade det mesta av kvällen varit inne i köket? Du är inte av mig själv. I en världsomspännande undersökning utförd genom houzz verkar det som svenskarna inte bäst använder sig av hjärtans hjärta att förbereda middag och sluka, men också att umgås, jobba och göra läxor.

Se även : Förvånande De Köök Bad Schwartau Bad Schwartau | WEITES.LAND – Städte In Schleswig-Holstein

"undersökningsresultaten visar att köket är ett viktigt ställe för svenskar var och en för en bosättning och en fest i jämförelse med hur människor använder det i olika länder", förklarar marcus hartwall. Verkligen började allt med en vinflaska. Magnus hägglunds vinsträvan är vanligtvis inriktade på de antika internationella och traditionella nationerna som frankrike, italien och spanien - nu kan han skapa möjlighet att ytterligare utöka sitt intresse.

"vi är regelbundet självkritiska och antar att vi svenskar är så försiktiga ungefär färgvalen i våra hus, men undersökningen tyder på att vit och svart också är de mest populära färgerna i andra länder", säger marcus hartwall. I en titt på, som genomfördes i slutet av 2015, cirka 10 000 innehavare av lägenheter och bostäder, som antingen planerar eller för närvarande har slutfört köksunderhåll, talade tillbaka frågor om deras köksvanor. Respondenterna bor i usa, storbritannien, kanada, irland, frankrike, tyskland, italien, ryssland, spanien, sverige och danmark.

Tidsperioden "ljus & fräscht" har nästan blivit synonymt med svenska hem, men faktum är att den snygga inomhusstilen går hem även i de olika nationerna. ?verallt blev det ut att den maximala populära väggfärgen blev vit.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: