Ikea Kök Grå Färgkod

Big Banner

Blygsam Ikea Kök Grå Färgkod Så Målade Vi Våra Garderober Från Ikea

Blygsam Ikea Kök Grå Färgkod Så Målade Vi Våra Garderober Från Ikea

Så målade vi våra garderober från Ikea - Det är vackert väder och utomhus, trädknopparna bryter ut i grönska, men interiör håller vi inne i gråtonerna under en tid. Ett kök borde inte längre vara helt vitt för att njuta av mild och luftig!. Som jag nämnde tidigare behövde jag inte gå tillbaka dit på fredagskvällen. Jag hade olyckliga problem med servern och kunde inte logga in på min egen sida. Jag tar inte utan tvekan hänsyn till det, så det är fantastiskt att du har toppkonsol på mebo. Faktiskt anmärkningsvärt som gör att allt fungerar på ett visst stadium i nattens kväll. Men så mycket påsk kände vi inte längre hemma här med hemgjord pizza men har haft en gå i förväg och går så att du kan.

Se även : Felfri Inspiration Till Litet Kök Dalby Rökgrå - Kvänum

Modet av grått kök håller på att gå. Bodbyn köksluckor i kombination med de kaklade väggarna känner idag, men luckorna laddar fortfarande upp en känsla av kultur. Vitrinkåpan med vit ram fylls med förstklassigt porslin som gör det möjligt att få en regelbunden smak lite större. Det är vackert klimat och utomhus, trädknopparna bryter ut i grönska, men interiör håller vi på i gråtonerna ett tag. Ett kök måste inte vara helt vit för att frossa i ljus och eteriskt!.

Nu får jag e-postmeddelanden varje vecka cirka vårt kök. Och som ett sätt att handla tid för varje jag och folk som efterliknar, tror jag att jag kanske vill skriva lite om hur vi gjorde, vilken grad, färgkod och så vidare, så det är dags att konsultera det här inlägget. Vårt kök är ett ikea-kök som vi har sprutat (eller, mer korrekt, månsson har) och modifierat det också, så det här köket finns inte på ikea, men vi har anställt en träarbetare plus kristian har spenderat flera timmar på att bygga upp. Men luckan är veddinge white och handtagen som vi har kommit från stilbeslag. Jag har letat efter rätt färg under en lång tid och upptäckte äntligen det rätt. Jag ville ha en lite mörkare nyans (men nu är det inte för mörkt, jag klarar inte längre allmänhetens mörker hemma med oss ​​men vill mildt att känna sig korrekt) och en varm färg för att hålla en varm känsla. Jag har sökt efter en grå / beige coloration = greige och jag älskar det helt!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: