Kök Utan Fönster

Big Banner

Blygsam Kök Utan Fönster Skanstulls Vandrarhem Stockholm Pris Från 720 Kr Per Natt

Blygsam Kök Utan Fönster Skanstulls Vandrarhem Stockholm Pris Från 720 Kr Per Natt

Blygsam Kök Utan Fönster Skanstulls Vandrarhem Stockholm Pris Från 720 Kr Per Natt - Fastigheten är placerad i avgörande stockholm, i ett hus som byggdes inom det förflutna 1800-talet. Ett företag för innehavaren, den inomhusdesignern sophia björnsdotter, var att hyran ligger på lägsta våningen, hemmet windows simplest har en krog och kan följaktligen uppfattas som mörk. En stor fördel blir dock takstoppet på tre.40 meter, vilket ger hemmet sin varaktighetstro och rymd. På skanstulls sova du i en bekväm madrass och har tillgång till ett nuvarande och välutrustat kök bara ett stenkast från tunnelbanan, livlig fritid och en mängd kulturella sevärdheter. Ett utmärkt område att börja som resenär i stockholms interna metropol!.

Se även : Imponerande Blå Kök Och Bar Grå Och Blå Kök Med Bar — Stockfotografi © Denisismagilov #165007146

Skanstulls vandrarhem ligger centralt i hjärtat av stockholm, nära allt som södermalm har att erbjuda. Inom promenadavstånd från vandrarhemmet hittar du gott om restauranger, barer och bekväma kaféer. Platsen ger dessutom långa promenader längs vattnet, badorterna och många små butiker som marknadsför vintagekläder, musik och inredning. Korridorens panel är nybyggd i vintage stil och har en liten hyllning för små och dekorativa. Skänk i valnöt, ikea stockholm. Lampfot och läderbaserad matta, zara inhemska, skärm från böhmen. Glas cup, granit.

Sophia har skapat "vardagsrumserfarenhet" i köket med hjälp av lampor och knoppar. Kök och matbord från ikea, med livfulla marmorplattor från diapol. Kran, tapwell, lampor, rowan. Stolar, mio. Fotografera konstverk med james bond (roger moore), köpt på rad. Rummen passar dig som behöver bo i en värme och inbjudande miljö som ger en del guld till liv. Alla rum har robusta färger och levereras med armaturer från hela världen, kombinerat med dagens beröring. Vårt dubbelrum har alla bedårande dubbelsängar.

- det får dig att känna att lägenheten "fortsätter" medan du inte längre ser någon madrass, säger hon. Samtidigt såg fönstret i bäddsrummet också från hallen och efter borttagning av en vägg från köket och ersätter den med den svarta tärningen, som nu kyler kylskåpsfryset, nu är alla hemfönster av lägenheten är synlig från korridoren och tre-fyra fönster oberoende av var du är i hemmet.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: