Ny Vd Tibrokök

Big Banner

Blygsam Ny Vd Tibrokök Skövdebo Blir Ny Chef För Tibrokök - Sla.Se - Skaraborgs Allehanda

Blygsam Ny Vd Tibrokök Skövdebo Blir Ny Chef För Tibrokök - Sla.Se - Skaraborgs Allehanda

Ny vd tibrokök - "jag anser köksföretaget som ett helt attraktivt företag, för köket är ett område där vi spenderar ganska lång tid och vi har regelbundet en stark förhoppning. Problemen med min tidigare expertexistens är många - både kontorsmöbler och kök handlar i stor utsträckning om grönt garage. Så jag antar på vägen att leverera mycket, särskilt när det gäller produktutveckling och rationell produktion, men också på marknadsaspekten, fortsätter stefan liljedahl. Marknadschef jonas wendel, som dessutom är medarbetare och styrelseledamot, ser rekryteringen av stefan liljedahl som ett viktigt steg i den fortsatta uppmärksamheten på förstärkta marknadspositioner och kraftigt förhöjd kapacitet:. "tidigare än jag kom hit till kinnarps, var jag ansvarig för produktförbättring och tillverkning hos teknologins arbetsgivare semcon i göteborg, så det kan vara ett annat steg mot rötterna, säger stefan, som växte upp och bodde i skövde.

Se även : Färsk Hth Kök Vitvaror Val Av Vitvaror

"jag anser köket som en helt attraktiv utmaning, för köket är en plats där vi spenderar en mängd olika tidar och vi har regelbundet en robust förvirring. Problemen med mitt tidigare expertliv är många - varje arbetsplatsinredning och kök är i stor utsträckning om ett effektivt garage. Så jag antar som ett sätt att leverera mycket, särskilt när det gäller produktförbättring och rationell tillverkning, men finns även på marknaden, fortsätter stefan liljedahl. "innan jag kom hit till kinnarps var jag ansvarig för produktförbättring och produktion vid generationsbolaget semcon i göteborg, så det kan vara ett annat steg mot rötterna, säger stefan, som växte upp och bodde i skövde. "det känns väldigt bra att komma in i en arbetsgivare med så stark självförsäkring i framtiden. Med starka tillverkare som garanterar förstklassig och ägarna benägen att göra investeringar för ödet ser jag väldigt bra förbättringsmöjligheter" säger stefan och söker vidare till nära kontakt med uttag.

"vi är glada att meddela att det har träffats en överenskommelse mellan finansinspektören och de nya ägarna. Det har lett till att de två företagen slogs samman i en gemensam försäljnings- och tillverkningsföretag under samtalet tibroköokay ab.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: