Renovera Kök Lägenhet

Big Banner

Blygsam Renovera Kök Lägenhet Köket - Hemmets Hjärta - Restaurang Hyllan

Blygsam Renovera Kök Lägenhet Köket - Hemmets Hjärta - Restaurang Hyllan

Renovera kök lägenhet - Under januari har vi haft ett skratt uppdrag. Vi hade fått privilegiet att renovera en liten bland 30 kvm som kunde säljas efter bevarande. Kunden hade en hyra som omvandlades till bostadsrätt och villkoren i bostadsrätten hade mer att önska. Beskyddaren hade anlitat oss på en tidigare händelse i en liknande uppgift och nu fick vi obegränsat bagage. Målet blev att bli lika attraktiv en lägenhet som genomförbar, med en ganska begränsad ekonomi. Vi har trimmat parkettmarken, marken och målade den underliggande planmarken. I köket var dessa inte intakta, så vi behövde lägga in en ny plankgolv och sedan ladda upp en helt ny markplatta för att friska den alternativa villaen. Skiljeväggar och tak har bredbildad, mikrolitrerad och målade. Alla snickerier har målats. För att betona det exceptionella snickeri, dörröppningar och golv som vi har valt för att färga dessa i särpräglade gråtoner. I köket har luckorna målats och stammar målade. Vi har ändrat bänkskivan och sjunker samt byter kakel och hemutrustning. Den lilla toaletten har totalrenoverats och är nu helt kaklad med kakel på golvet.

Se även : Majestätisk Kakel Kök Beijer 14 Best Köket Images On Pinterest | Design Interiors, Interior

Vilken typ av överenskommelse du väljer kommer vi att hjälpa dig med det fullständiga uppdraget från förslag, layout och produktionsapplikationer, shopping, samordning av företaget och jobb och målningshantering på byggwebbplatsen. Du får säkerheten med en försäkring, rensa fakturor från en region och en och samma kontaktperson som är ansvarig för hela företaget.

Oavsett om du ska utföra en bevarande, bygga eller söka en kvalificerad elektriker eller vvs-organisation, är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. Kontakta oss och vi kommer att informera dig mer om våra tjänster.

Skapande specialister är en byggnadsgivare som huvudsakligen är baserad i borås. Vi arbetar inom de flesta områden och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som ägare av ägodelar. Skapande experter är ett heltäckande produktionsföretag baserat i borås.

Våra snickare, hantverkare och elektriker är energiska på någon punkt i stockholm och har många års njutning i renovering av bostäder och bostäder. Vi utför renoveringar och renoveringar i lägenheter och bostäder, från slipning och golv till överlägsen transformation och målning. Våra snickare i stockholm är försiktiga, punktliga och har betydande kunnande i skydd.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: