Vitt Kök Med Glasskiva

Big Banner

Blygsam Vitt Kök Med Glasskiva Vit Glasskiva Kök 0T Mitt Kök | MagicUniversity

Blygsam Vitt Kök Med Glasskiva Vit Glasskiva Kök 0T Mitt Kök | MagicUniversity

Vitt kök med glasskiva - Rostfritt stål frys från miele blev den bästa som vi nu inte köpte igen. Dessa vi fick när vi flyttade 2004. Ett takfönster ses i högerkroken och är normalt exakt med dagsljus. Köket renoverades 2010. Vit kommer att vara hela sluttningen. Jag ville skapa ett "arbetsrum" i första omgången med mycket lagring. Ett flertal målningar för att behålla rörelsen hela tiden medan något nytt fortsätter. Med ett syfte att åtgärda den biten fick vi nu inte ett område med en matsal i köket, men utvecklades mer i riktning mot bostadsrummet där matbordet stod. Köket som kommer överdrivet från marbodal.

Se även : Härlig Rosa Väggar I Kök Slottskök Med Lantlig Charm

Vi har inget verkligt ljus på bänkskivan och det tänkte jag ungefär lite lätta lampor under en tid men det har nu inte länge gått förbi. Faktum är att det inte finns något direkt ljus, men då blir du lite okunnig om vad du har. Jag har så få maskiner som livskraftigt så långt som möjligt men kaffebryggaren, sodaströmmen och bakmaskinen är ett måste! På grund av att vi inte har någon matsal i köket önskar jag ett par alternativ och det borde vara trettio skåp under en bänkskiva så att du borde trycka några barstolar. Stolarna jag hittade på ikea. Det överskyggande golvet kommer också från ikea.

Jag bär alltid nyans och små detaljer om jag hämtar det. Medan detta kallas och är tomt, känner jag förstklassen. Diskmaskinen är inkorporerad och gömmer sig på baksidan av locket under espressomaskinen. Bränna upp för att få en upplevelse av området och har inte längre hyllor i pannan, även som den fungerar. Inget fantastiskt val på vita kök fans men jag skulle ha det och vi fick det bästa valet. Siemens är detta från. Glasplattor som stänkskydd är förstklassiga jag har haft om jag utvärderar med plattor som är svåra att få lätt och krom stål som behövs hälls hela tiden. Vi befriade några år och hade en färgstark tapeter på baksidan av, men det gick snabbt bort.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: