3 Sjöars Kök

Big Banner

Bra 3 Sjöars Kök File:Kök 1955.Jpg - Wikimedia Commons

Bra 3 Sjöars Kök File:Kök 1955.Jpg - Wikimedia Commons

3 sjöars kök - Ligger med de bästa kommunikationerna för dig som flyttar i norra stockholm, kan du snabbt gå till platser som arlanda airport, kista tekniska kunskapsstad med kistamässan eller friends arena och mall of scandinavia i solna. Imperative stockholm och uppsala är inte några extra än 20 minuter bort via pendlare utbilda. Ett litet kök innebär inte längre att det inte kan vara praktiskt. Här är 15 små kök med smarta lösningar, var och en med avseende på garage och arbetsytor. På samma sätt som en 90 cm madrass med lock, kudde och sängkläder finns det också ett helt klart pentry. Det är oberoende av rummet, kaklat badrum med dusch och toalett, matbord, två stolar och en fåtölj att koppla av i.

Se även : Original Papperskorg Till Köket BRABANTIA Avfallstunna, Trycklock, 60 L, Handtag, 405 X 405 X 830 Mm, Silver

Denna rymliga studio villa på 27-30 kvadrat är lämplig för 2 personer. It is one step from studio 23 m², when it comes to capacity and without compromising the functional design that makes our studio 23 m² so popular. Känslan präglas av en praktisk och elegant layout. Vid 2 90 cm säng med lock, kudde och sängkläder, kan det dessutom finnas ett fullt utrustat pentry, matbord, två stolar och en fåtölj att koppla av i. Dessa lägenheter är väsentligt större än de med enklast ett separat bäddsrum och varierar från 50-60 kvm .. Lägenheten är utrustad med två nittio cm sängar, en i varje sängrum och en soffa eller soffa säng där unga förutom vuxna kan sova. Våra lägenheter med en separat sovrum är mellan 35-50 kvm i storlek och varierar när det gäller inredningen, alla har plats för 90 cm säng i sovrummet. In addition, most of the apartments also have a sofa or a sofa bed that can serve as a bed for either an adult or a child.

Känslan av lägenheten präglas av en användbar och elegant design. På samma sätt som en nittio cm säng med duvet, kudde och sängkläder finns det också ett helt klart pentry, matbord, två stolar och en fåtölj att koppla av i.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: