Blocket Kök Säljes

Big Banner

Bra Blocket Kök Säljes Vita Hemmet Lyckebo: Saker Till Salu På Blocket!

Bra Blocket Kök Säljes Vita Hemmet Lyckebo: Saker Till Salu På Blocket!

Bra Blocket Kök Säljes Vita Hemmet Lyckebo: Saker Till Salu På Blocket! - En blev luftdisplayen på vallentuna och carl-johan bauhn åkte dit med sonen. Medan showen blev över, klickade carl-johan på hemnet för att jämföra vad det var för att vara till försäljning i den omgivande regionen. En utgått gammal missionär bosatt betraktas på skärmen, och att de tog en kort flip över för att titta. Ett vintageföretag som var tomt i flera år och saknade både vatten och avlopp. Vad en upptäckt! Carl-johan och sara gick och brukade semestern för att få drömhuset beboeligt.

Se även : Fantastiska Grått I Kök 27 Bilder På Grå Kök Som Bevisar Att Grått Är Det Nya Vita!

Inuti bostadssofforna petito från furninova. Espressobordet, en betongplatta med svetsad underram i sin personliga design. Fasett skrivbord, hay, swing, trelling design, matta, housedoctor, lampor, phloc. Den massiva styrelsen i nio komponenter är en vintagekarta av frankrike kopierad i komponenter och förenad med väggen. Försäljning på grund av brist på område på vår depå, bomoduler som innehåller en komplett av trettonde sovrum, 7: e wc / dusch och bostad med kök. Total plats ca 275 kvadratmeter. Uppvärmningsstrukturer måste kompletteras, i annat fall i exakt situation. Tidigare en rehabiliteringsmedia för icke-offentliga kliniker.

Där var det! Under stora frodiga träd stod stugan och vilade och ändras till bara redo att bli räddad. Utmaningshuset i markim-orkesta byttes in i 1888 när en väckelsebevakning nådde distriktet. Tre hushåll tilldelade totalt 800 kronor för att bygga huset tillsammans och samlas in för bön, körsång, anslutning och tonåringar. Huset överskreds slutligen i privat ägande men hade nu varit tomt i årtionden. Det hade varken vatten eller dränering, och det blir oerhört oklart hur det kommer att organiseras, vilket avskräckte alla spekulanter - förutom carl-johan och medarbetaren sara fjelkman. De kontaktade kommunen och lade reda på vad som var möjligt och köpte huset massor av högar under ryktefrekvensen.

"det blev helt enkelt en bra affär", säger sara. Vi har massor av region, ett hundra trettio kvadrat, till ett fragment av vad en stor lägenhet kan ha värde. Och vidare en trädgård - med ett boende rum som nu är ett tvättstuga, och ett stödmottagare garage rum. Värdboendet var tomt i flera år medan det hamnade inom de rådande innehavarnas armar. De har målade bostaden i sin autentiska sandgrå. Utomhusbelysning från nacka building care. Ormbunkssoffan köps på blocket.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: