Blogg Ikea Kök

Big Banner

Bra Blogg Ikea Kök Prettypegs Blogg - Prettypegs - DIY "IKEA PS Drawer" | Homestyling

Bra Blogg Ikea Kök Prettypegs Blogg - Prettypegs - DIY

Prettypegs Blogg - Prettypegs - DIY "IKEA PS Drawer" | Homestyling - Det vita köket blev inlagt efter att vi hade täppts med ett svart gap som ständigt sprängde in i högkvalitativ. Efter talrika förfaranden slutade tålamodet. På en natt installerade vi (med lite frustration) de svarta luckorna, kastade dem på spetsen och gick till ikea och köpte enkla vita, släta luckor. Gilla max, vi trodde att det blev ett säkert kort som inte kunde vara felaktigt. Samtidigt tänker jag hemligt på mig att avståndet kan vara rent att måla så snart jag kom till rätt färg . På dagen förbi publicerade jag ungefär hur man skapade ordentligt i ett vitt kök. Det är enklast att bekänna som du inte ständigt lär dig när du stannar. Alternativt skapade jag trevligt genom att använda djärva för att färga det vita köket direkt in i en vacker blå färg.

Se även : Magnifik Komplett Kök Begagnat Komplett Kök Ink Kyl/Frys, Spishäll, Ugn, M.. (311655642) ᐈ Köp

Sprillans nya femina omfattar idag abonnenter och den inre medvetenheten i månaden är sättet att ge ditt privata hem en ökning med hjälp av målning. Följaktligen följer upp på omvandlingen från mitt personliga kök precis här på gården. Den korrekta färgen kom hit någon gång via ett online-förslagsfotografi. Jag visste just nu att det blev blått som kunde matcha kvaliteten i vårt kök men också till avkopplingen av vår inredning och mode. Speciellt hade luckorna upprättats igen, och i stället för toppen gick de till lomma lackeringer ab.

Måste säga att jag är väldigt glad. För att vi inte längre har några överkapningar, känner vi inte alls för tunga, men alternativt mycket harmoniska mot våra bruna golv och hårda ytor, vilket inkluderar betong och krom stål. Det var ett avslappnat kök med det sätt vi sökte och vi har nu. Här förstår vi det maximala !!. Dekorera med ikea rakt igenom eller integrera möblerna jätte prylar med skräddarsydda handtag, luckor och bänkskivor. Ljus, med träpaneler, målade eller växtbaserade - det finns system för alla stilar och smaker. Vi har uppskattat det högsta vackra.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: