Bodbyn Kök Vitt Kakel

Big Banner

Bra Bodbyn Kök Vitt Kakel Vi Ska Få Nytt Kök! – Claudia Galli Concha

Bra Bodbyn Kök Vitt Kakel Vi Ska Få Nytt Kök! – Claudia Galli Concha

Bra Bodbyn Kök Vitt Kakel Vi Ska Få Nytt Kök! – Claudia Galli Concha - Vårt u. S. A. -Stil u. S. -Modeköket är grått och det blir en färgpreference vi överens om, jag och mannen. I tidigare hem (vi har flyttat massor ...) Har vi fått helheten från svart högglans, vit högglans, crimson (!) Och vitamerikanskt kök. Nu önskade vi något som blev nu inte vitt, men vid samma tidpunkt får det inte vara alltför dominerande färg eftersom köket är mycket litet. Då blev grå en viss preferens och vi ville nu inte ha alltför vibrerande grå, men en ren grå. Vi kom också överens om marmorplattor. Då började vi undra om det skulle vara mässingsinformation eller antik silveränd på knappar, mixers och många andra. Jag skulle verkligen vilja ha mässing men var tvungen att bära med mig. Något jag spelar fortfarande! Vi hittade inga apparater med brasshandtag / info på äldre sätt som passar in i skalan (bara kylen och frysen i xl-format är helt enkelt att förbise om mässingsinsatser), så jag släppte den. Har helt enkelt beställt ett helt nytt kök själv! Så kul! Jag valde slots i "off white" tillsammans med en grå betongplatta, vit kakel och krom stål klarar! Längre tills det tar emot i närheten!. Vi har grått kök från ikea! Hitta det oemotståndligt! Vi har även ett litet kök så jag brukade vara orolig för att det skulle känna mig för liten. Men vi har kaklat så mycket som taket och inga skåp. Och jag gillar det!.

Se även : Fantastiska Marmor Knoppar Kök Beslag Design - Knoppar / Knoppar - Knopp Bead Straight-28 Marmor/Grå

Vi har ett ganska litet kök, så några av dessa bilder som jag bäst har för ett naturligt förslag, upplever jag mitt hjärtslag knuffar en bit mer medan det finns gråa luckor ... Någon av er som har den. Det är inte alltid så mycket kvalitet! Då längtar jag en bänk i sten i motsats till trä ... ?h, det här kan vara så otroligt roligt!. Nu kan det finnas en hel del kökinsikt här på webbloggen i ödet. Vi ska få ett modernt kök (hurdy att leva i hyra!)! Chippie bytte in här och dömde hela köket, han sa att om du börjar reparera ett antal kök vi har nu måste du göra allt. Så ska vi göra det här!. Eventuellt innehållsmaterial, varumärke / s eller annan trasa som kan placeras på denna webbplats på nätet, som inte är denna webbplats, förblir upphovsrätt till respektive ägare / s. Alla angivna varumärken tillhör deras innehavare, 0.33 födelsedagsfestmärken, produktnamn, utbytesnamn, företagsnamn och företagsnamn som nämns kan vara emblem till respektive innehavare eller registrerade emblem från olika organ och används för förklaringsfunktioner och till innehavarens fördel, utan att det medför ett brott mot upphovsrätten.

Låter väldigt tillfredsställande! Vi behöver förmodligen ha ett skåp för annars kan vi nu inte få det men det skulle vara bra utan det. Men du har alla sina saker ... :).

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: