Ikea Kök Kylskåp

Big Banner

Bra Ikea Kök Kylskåp Vit Hortensia: Mera Kök

Bra Ikea Kök Kylskåp Vit Hortensia: Mera Kök

Bra ikea kök kylskåp - Rostfri frys från miele ändrats till den mest effektiva som vi nu inte köpte igen. De vi fick när vi flyttade 2004. Ett takfönster ses i rätt hand och är normalt korrekt med solljus timmar. Det verkar helt enkelt hemtrevligt i ditt kök, och jag kan komma ihåg att det är väldigt roligt att signalera i överskottskåpet. Det kommer verkligen att vara lite speciellt att ha ljus där medan det är mörkt. Och så exceptionella trappor har varit med din egen frimärke! Trevlig också med de svarta handtagen och knopparna medan bänkskivan är mörk. Så humoristisk måste det vara så att du kan sitta där i köket och se helheten du planerade på plats, jag hoppas att du känner dig stolt och nöjd! Kramar / cia.

Se även : Fantastisk Stringhylla I Kök Stringhylla,Vit,Kaffepanna,Trädetaljer,Kök,Matrum,Kaffemuggar

Hur trevligt det har varit! Jag kanske också gillar den här typen av glasskåp på toppen, så det är ett bra sätt att bra sång där. Nu är jag bara öppen under taket, där det samlar mat och smuts. Jag släpper bort den från min stängande lägenhet, där skåpen gick så mycket som taket, en hemsk mycket bättre :). Köket renoverades 2010. Vit kommer att vara hela lutningen. Jag ville skapa ett "arbetsrum" i den första regionen med ett antal lager. En hel del målningar område för att behålla överföring hela tiden medan vissa saker nya fortsätter. Med avsikt att lösa den biten, fick vi inte längre en plats med ett ätområde i köket men spred ut extra mot vardagsrummet där matbordet stod. Köket som kommer högt från marbodal.

Efter tre timmars arbete blir passet över kylen och frysen och ett uttag i regionen. Medan arbetet var färdigt och vi kollade på målningarna såg vi hur slarviga målningarna ändrats till verkställandet och att den ihåliga i sockeln blev felaktigt placerad under skafferimet, den ihåliga för gallret behöver sitta direkt under våra ugnar. Så bäst har du det! ?ppna hyllan är kvalitet, jag har tillräckligt för mycket saker så det skulle vara en obehaglig inverkan på mig :) som det hela jag ser och pallan blev så utmärkt! Du har definitivt kontrollerat att "binda på påsen" på ett smakfullt och spännande sätt! Förstklassig helg! Skorpa.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: