Pickyliving Grått Kök

Big Banner

Bra Pickyliving Grått Kök Kökslucka I Picky Livings Modell P1 - Pickyliving

Bra Pickyliving Grått Kök Kökslucka I Picky Livings Modell P1 - Pickyliving

Pickyliving grått kök - Dessa köksskåp med en kropp kallas p1. Det är en ramlucka med en omedelbar, snäv profil som passar de flesta mönster - sekelskiftet, funkis men också dagens struktur. Spärrarna är målade inom ncs colorizer 2502-y. Knapphållaren kommer från oss och är känd som dank.

Se även : Bra Ikea Kök Gångjärn Fantastiskt Fint Kök I Shakerstil Byggt På IKEA:S Metodskåp

Vi har valt att sätta in ett mörkblått kök från pickyliving med stammar från ikea. Ncs-koden på vårt kök är s7010-r90b och slitsarna har profil 2. För oss blev det viktigt att köket hälsades rätt in i ett sekelskift medan det skulle vara aktuellt, målmedvetet och något nytt. Handtagen som vi observerade vid byggnadsfabriken och dörrgångarnas profil är tidstypiska från sekelskiftet, men färgen är otroligt modernare än den. Till detta ville vi ha marmor och bestämde oss för att ha den som en bänkskiva och en stänkskål. Och det blev så galet även om jag skulle vara galen för fläckar.

Nu antar jag att det är dags för mig att dela mitt nya kök! De som har följt oss på bloggen är medvetna om att vi har klarat ett främsta bevarande och bland annat har vi flyttat och uppnått köket inuti lägenheten. Från ett litet och smalt kök till ett stort och socialt kök där det kan finnas en blandning av varje ny och årgång.

Välj din köksdörr i vår förmögenhet version p1. Detta kroppsskydd har en tät kropp utan profilfräsning på insidan eller utomhus. Den passar helt enkelt lika bra i ett coolt hus som på ett århundradsblå golv. Vi främjar väl beslutat om parentes och mässingshandtag, koppar, förkromad och mer. Klicka här för att komma till vårt sortiment. Detta kök har färg ncs 7020-b.

Picky bostads nya inredningar deco ger ditt kök och dina möbler fantastisk information som synlig! Deco är bäst om du behöver alternativa anfall och dölja förbi hål. Deco kommer med mässingshandtag [...].

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: