Absoluta Kök Ab

Big Banner

Dräglig Absoluta Kök Ab 3D-Skisser Kök | Haecker

Dräglig Absoluta Kök Ab 3D-Skisser Kök | Haecker

Dräglig Absoluta Kök Ab 3D-Skisser Kök | Haecker - Ok, köket är så klart! Vi investerade i ett gråmarmor kök med marmor och mässing. Som sagt tidigare var det ett litet företag medan vi lagrade några av det antika köket som förvandlades till bostaden och försökte göra det passande med det vi köpte. Inte så snart jag såg alla material och nyanser tillsammans så jag brukade vara lite orolig över hur det skulle vara, men jag är så nöjd med slutresultatet.

Se även : Majestätisk Ballingslöv Kök Grått Ett Sobert Grått Kök Med Integrerad Sittdel | Ballingslöv | KÖK

Uppenbarligen blev det inte längre livskraftigt att hantera överdrivna skåp på häckers utan att beställa ett trendigt kök, så det måste vara ikea som ett alternativ för att ha luckor som passar de luckor vi räddade. Det blir en riktigt snygg hjälp från dina läsare som skrev att det skulle vara lite för designat med rena slitsar och nu är jag verkligen överens. Jag är så nöjd att jag behöll de replikerade speglarna. Verkligen blev det bra?.

Köket som var inne i huset medan vi sålde det kommer från häckers och det är luckorna som du ser på hela väggen med diskbänken. Vi lämnade dörrarna vid lacklacken tillsammans med luckorna på vänster fasettskåp som jag beställde från ikea. På den väggen ändrade sig i de tidigare glasskåp som jag nu inte liknade på något sätt.

Jag försökte få hjälp från häckers för att vi först skulle ersätta alla luckor för att lätt kunna återspegla, men börja med att leverantören ändrats till ärligt fruktansvärt, varefter jag fick ett jätte citat, så jag kände att vi kanske vill använda luckor vi hade.

Och som du kan märka, är jag nu inte imponerad av häckers och jag tror att jag vill fördela min erfarenhet så att någon annan nu inte gör identiska misstag. Om du köper ett kök från häcker (tidigare absoluta oköokay), kom ihåg att det är mycket svårt att handla det senare utan att ändra hela köket.

Under ser du några av de tre-d-skisser som vi gjort till våra kunder. Vi börjar alltid med en startmontering där du kommer att berätta för oss vilka önskemål du har, vi presenterar sedan köket och lösningen vi antar passar dig. Sedan ritar vi en karikatyr i 3d. Allt vi vill ha från dig är kökets dimensioner.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: