Bygga Kök I Hallen

Big Banner

Dyr Bygga Kök I Hallen Den Vita Drömgården: Utvecklingen Av Ett New England Hus

Dyr Bygga Kök I Hallen Den Vita Drömgården: Utvecklingen Av Ett New England Hus

Dyr Bygga Kök I Hallen Den Vita Drömgården: Utvecklingen Av Ett New England Hus - Vår drömgård - gatan från drom för lätt. Från att hitta rätt plot, rita din egen hästgård i new england mode, träna för att bygga in, välja bostadsförsäljare, skapa tygalternativ, försköna och vara på väg att göra en dröm bli äkta! Nu har vi bott här i fem år. Jag avviker min existens inom gården med mitt åtagande som arkitekt där jag visar ritningar jag jobbar med och inspirerande pix. Denna blogg är en blandning av byggbloggar, inomhusbloggar, husbloggar och hästlogg.

Se även : Bra Kök Med Porslinsho Monteringsalternativ

För första gången har jag visat att bilderna från charlotte lynggaards hem utomhus köpenhamn helt enkelt älskade hela och även om vår bostad helt enkelt inte är stor, vårt kök är öppet för nock, har en härd och har dörrar direkt ut till gräsmattan. De 3 sakerna har dessutom sitt kök (bilden i mitten och baksidan till höger) så jag söker definitivt på det just nu och verkligen som känslan i det här köket. En annan faktor som vi kommer att få är diskbänken vid ett fönster, vi hade i vår ultimata bostad så bra, och jag tror väldigt mycket ungefär status vid disken när du letar efter. För det verkar som om jag skulle vilja ha ett porslin (som ses i många av pix), vi har haft i flera bostäder och inom huset och jag älskar hur det bryter kökets fönsterluckor. Något annat kök jag har blivit fascinerad med är elin nords, som de sätter i sitt hem stannar 12 månader (bilden till vänster om mitten), jag har granskat varje fotografi och inlägg som hon har publicerat och kommer förmodligen att köra en replikpasta på har lätta lådor men en enkel ram på skåpluckorna och skifferplattorna, vilket gör att bänkskivan släpper en bit på väggen som ett strecklock. Då antar jag att kaminen och fläkten från bertazzoni italia är stora och den skuggan är en stark kandidat. Andra kök jag observerar mycket under tiden är de sk shaker kök från bland annat devol, kitchen & past och scandinavian shakerköok. Precis som hantverk hos människor som nu inte blir för galen. Och jag antar att det är himmelskt med träköket (mitten på lägst), men jag är sannolikt att inte våga det.

Just nu känns det så roligt att sätta emaljen på det här huset och ge den tillgivenhet och känsla jag inser vi behöver erbjuda. Jag antar emellertid att det är mycket viktigt att komma ihåg mitt i bostaden, även om det känns en chunk tveksamt och desillusionerad under tiden. Med det sagt är det nu inte en fantastisk idé att komma tillbaka till sekelskiftet, men känslan i hela huset kan vara lite enklare än vad vi tidigare haft under vår sekelskiftet och 20-talet. Men inte längre för enkel, skalad och modern. Istället för att sekelskiftet och nutiden möts någonstans inom mitten. Verkar det vettigt? Hela partiet får mycket tydligare genom foton jag antar så att tillstånd är att kontrollera min inspirerande moodbaord som jag gjorde för köket.

Som jag påpekade i den sista inlämningen har ett antal dagar bestått av köksplaner för att vi har ritat nära kök. Med början av nästa år kan vi få nycklarna till bostaden och det finns mycket att göra. Bestående av köket. Bostaden är byggd 1972. Eller den som omvandlades till byggnad ändras till ett litet sommarhus som har förhöjt sig i särpräglade cirklar inom nittiotalet och 00-talet. I verkligheten galen eftersom jag nu inte ärligt talat som hem byggda efter 1940, med några undantag från riktning. Men vi föll för layouten, platsen, tomten och inte minst min förmåga.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: