Ditt Och Mitt Kök Genarp

Big Banner

Dyr Ditt Och Mitt Kök Genarp Hemma Hos Mig – Home By Eva

Dyr Ditt Och Mitt Kök Genarp Hemma Hos Mig – Home By Eva

Dyr ditt och mitt kök genarp - Fullmissions / homestaging missions arbetade för mig denna vecka. En andra i malmö och en 4,5 i lund har fått en ny skruv. Nu börjar det ta en bit av höst, verkligen önskar att det kommer att bli många fantastiska, soliga höstdagar. Jag lyckades snäppa ett par timmar inuti solen i natt och en och bäst kom hit helt enkelt på hastigheten. Jag är ändå ganska entusiastisk över tillkomsten av läderbaserade bitar / remsor och kort sagt fick jag kollektivt en penna / burk, en liten behållare och en tumblerflaska fick några nya detaljer. Jag gillar verkligen tapeter! De kan säkert ersätta mannen eller kvinnan i ett rum i en nafs. Du kan göra väldigt snyggt med tapeter, vilket inkluderar inramning och som en följd av att du odlar en portray, ger inslag, klädbänkar, omsluter delar av en armatur, etc. På samma sätt är det miles en trevlig inredning att ha några tapeter rullar står i en korg eller mendacity ett stycke spontant hemma!.

Se även : Livlig Gunnars Kök Höganäs Restaurang Höganäs | Gunnar Eriksson Catering

Jag har ett par skåp från ikea (ivar) i mitt lager, som jag vanligtvis byter ut ibland. Den här gången sökte jag ut en skandinavisk / modern erfarenhet och att jag fick den med hjälp av dekorativa plast- och läderbaserade detaljer. Visst, jag är inte så glad över dekorativ plast, välja en matta och extra organisk form, men det är himlen förnuftigt med bara en dekorativ plast eftersom det är så lätt att sköta om du blir trött. ?ndrats till nöjet med inredningen, som också fick nya ben från panduro. Sommarparadis med ett fantastiskt vackert och helt avskilt område i centrala ölands vackra landskap över östkusten. Fascinerande och hemtrevligt boende inom den förstklassiga omständigheten, ständigt renoverad och mycket välskött. Plot ca 10.000 kvadrat och en förtjusande balkong med perspektiv och natt sol över öppna fält.

Det är roligt att sätta din personliga touch på några möbler. ?ven om jag har en mängd olika armaturer och anordningar, är det oundvikligt att några få matcher är tillbaka i extraordinära projekt, främst när du har egna standarder, och du har också några favoriter, men om du blandar med några nya små armaturer , nya konstellationer och omdesignade möbler känns lite mer roliga!. Just här ändrats i skåpet. Jag lagrade det virke, men använde marmorplast vid luckorna och läderbaserad information på framsidan och som en affär med. Ben från panduro. Förutom en hel del ogräs och en uttråkad hund.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: