Hth Kök Bänkskåp

Big Banner

Dyr Hth Kök Bänkskåp Noggrant Testat Skåp – Hög, Slitstark Kvalitet | HTH

Dyr Hth Kök Bänkskåp Noggrant Testat Skåp – Hög, Slitstark Kvalitet | HTH

Noggrant testat skåp – hög, slitstark kvalitet | HTH - Det ljuvliga köket har vita lackerade luckor som formar ett brett urval av våra handtag och bänkskivor så att du kan få exakt det utseende du drömmer om. Det är därför det inte längre är säkert att det härliga köket anses vara en av våra mest populära mode.

Se även : Häftigt Kök 0 4 ENGLISH — Nordiska Kök

Alla spånskivor som användes inom tillverkningen hade ackrediterats enligt de skandinaviska och tyska miljökraven. Vid 16,6 cm sockel är canthöjden c / c från golvet, mätt vid kontinentalhöjd till 2060 mm.

Hth har över 20 extra köksdesigner. Flera av dem ska också fås i ett stort antal flikar och laminattyper och färgalternativ. Detta gör att du har många att välja ut när du vill ha ett helt nytt kök.

Stammarna kan också levereras med inredning, målade eller vertikalt flikade sidor enligt hth frontansökan. Alla hyllor är utrustade med en tre.Zero mm vitlackerad träfiberplatta som stöd. För målade och fläktelement är det återvändande locket alltid målade eller med en trästruktur. Framkanten levereras alltid i långvarigt konstgjort material (abs).

Alla hyllor i hyllskåp är upprustade med ett aggregathål på 3,2 cm avstånd. Detta gör det möjligt för en man eller kvinna placering av inomhus. På grund av det färdiga kökets visuella utseende minskar antalet kombinationshål inom väggskåpens fasetter på de finerade och målade hyllorna och de öppna skåpen.

Vid full topp, samma mått mängd till 2220 mm. Skåpets skåphöjd med 16,6 cm socklar är 790 mm från marken, vilket också är en c / c-storlek. För alltför stora skåp, gäller pappens topp som följer: kontinental topp 1150 mm från marken och 1250 mm vid komplett topp. Dessa mätningar är också c / c dimensioner. Vi förespråkar att regeln på väggen är minst hundra mm bred.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: