Kök Grönt Kakel

Big Banner

Dyr Kök Grönt Kakel Varsam Renovering Av Övernattningslägenhet I Centrala Göteborg

Dyr Kök Grönt Kakel Varsam Renovering Av Övernattningslägenhet I Centrala Göteborg

Kök grönt kakel - Kunder, som också är vänner till oss privat, begärt oss hos mh interiör och mh: s inhemska operatör för hjälp att renovera sina 2-berömda personer övernattningsstuga i relevanta göteborg. Kunderna är mycket intresserade av att inreda sig och i samråd med dem hade vi fått ett odödligt interiör som med all sannolikhet dessutom multiplicerade kostnaden för bostadsrättsläget om de verkligen skulle vilja sälja det i framtiden.

Se även : Livlig Ny Bänkskiva Kök Golvläggare Sundbyberg Snickeriarbeten Stockholm Fritzes Måleri

Största interventionen ändrats till färdig i köket där vintage köket ändrats till rippat ut och ersatt med ett nytt kök med svarta fönsterluckor. Sedan inrättade vi det nya köket, den nya marmorbänkskivan, ny hushållsutrustning och inrätta en helt ny, oerfaren kakel från fired earth. I hopp om att hitta en fin antik planka mark under den slitna parketten som blev inuti köket slogs golvet bort. Tyvärr var golvet underligt för hemskt för användning. I stället lägger vi in ​​en ny planka mark, som noggrant målas i ett svartvitt mönster.

Alla väggar och tak har golvhanterats med mikroliter, målat och målat vit 0500-n. Inuti hallen har vi bytt ut garderobsdörrarna och knopparna. Vi har också bytt ut alla elhandlare, ställer in dimmare och monterat alla lampor i bostadsrätten. Inuti sängrummet sätter vi i en tjock, högprissatt matta. I bostadslokalen har cornishes konstruerats för att gömma placeringen av gardinerna. På grund av det faktum. Vi kunde inte reparera de trevliga takplattorna i taket. Gardinerna sys och sätts upp genom vår kamrat franssons rum.

Inomhus ingår en söt mix av antika och nya inredning i varma nyanser av senapgul och mossgrön. Vi hjälpte konsumenten att beställa soffan i pikade gröna sammet och englesson-fåtöljen och bestlite-mässingsbelysningen.

Metaleza kollektion - ett behagligt glasmosaik från konradssons konstruerad för partitioner. Att få i 4 tillfredsställande utgåvor, dock bästa glans och skimning. Få en lyxig och distinkt känsla med denna metallinspirerande mosaik. Beräknad rekreation: 5-10.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: