Kök Electrolux Pris

Big Banner

Elegant Kök Electrolux Pris Electrolux Lanserar Nytt Sortiment I Samarbete Med Poggenpohl

Elegant Kök Electrolux Pris Electrolux Lanserar Nytt Sortiment I Samarbete Med Poggenpohl

Electrolux lanserar nytt sortiment i samarbete med Poggenpohl - Lanseringen av electrolux grand delikatesser år 2012 representerade genombrottet för en helt ny produktkategori och är den mest effektiva experimenteringsapparaten speciellt avsedd för inhemsk matlagning riktad mot en mycket centrerad målmarknad. Denna tillvägagångssätt för differentiering av sortiment kompletteras nu på samma sätt genom utsläpp av electrolux gourmand-sortimentet.

Se även : Glamorös Ha Long'S Kök Mariestad Om Oss - Halongs Kök - Asiatisk Restaurang I Lidköping, Götene Och

Till och med som electrolux koncept sortiment med sin intuitiva förmåga och expert startlinje, testas ett premium segment, finsmakare, med hjälp av professionella kockar för att passa deras alltför stora krav. Det bekräftas i funktioner tillsammans med speciell temperaturmanipulering på ugnen och en distributionsmetod som bäst erbjuder electrolux-finspridare genom köksbrickor.

"med över 90 års uppslukningar i växande köksprodukter är electrolux den ledande producenten som erbjuder hela svar för både inhemska och professionella användare. Företagets funktion som internationell chef i hotell- och restaurangkvarter gör det möjligt att tillämpa denna know- hur och erfarenhet att bredda enorma produkter för hemmakostning så bra, säger lars hygrell, svp-reklam och logotyp för electrolux i europa.

Som en särskild leverantör till 50 av europas michelin-matställen stärker electrolux sin roll som arenans ultimata leverantör av köksprodukter i ett nytt samarbete med kökshandlaren poggenpohl, som kommer att erbjuda electrolux gourmetvariant av sitt goldreif-kök.

Electrolux gourmands sortiment - snygg design, förbättrad prestanda electrolux gourmetområde, testad via expertkockar, förbättrar den höga priserna grand delicacies matlagningsvariant och toppklassens sortiment. Innovativa matentusiaster med en passion för smak och konsistens kommer att kunna uppleva och förvärva mer sätt att föröka matlagningsmöjligheterna. Matlagning med sous vide är möjlig via en vakuumförpackare och kombiugn, som erbjuder temperaturinställningar med överdriven precision med exakta steg. Sorten innehåller också ett kylskärm genom sida, en vinskål, en induktionshäll och en teppanyakhäll. Layouten med ett lager av metall och glas ger en högkvalitativ upplevelse och skapar en enhetlig synlig identifiering.

Mano köket är byggt för en existens som inte står stilla, med massor av yta och oändliga möjligheter. De horisontella horisontella spåren ger ett elegant och dynamiskt uttryck som passar ditt privata hem, oavsett om du bestämmer dig för sträng minimalism, okokt industrisilke eller något annat. Mano kan vara det kvalitetslösa köket du kan hitta.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: