Kök Synliga Gångjärn

Big Banner

Elegant Kök Synliga Gångjärn Showroom

Elegant Kök Synliga Gångjärn Showroom

Showroom - Starttid obs! Semester stängd från 10 juli till 6 augusti. Utmärkt sommar vi önskar er alla. Vi ber dig att ringa för att boka ett besök. Ibland är vi på bokade patronbesök även under vanliga starttider. Vi befinner dig i regionen medan den passar dig. På mer än en vecka kan vårt kök läggas till. Som vår trovärdiga bloggläsare kanske inte glömmer, sökte vi ett kök på 50-talet. Ett kök i "ljusgrönt" med snedställda skåp och skjutdörrar, sett hemfönster med fauxskodtar (aka sådana dörröppningar som kommer in i kroppen men har en "läpp" mendacity vid utomhus) och sett gångjärn, bänkskiva med virrvarrprovet.

Se även : Prodigous Kök 3 Eksi Kök 3 2 Kök 45 Eksi 4 Kök 20 Srtı 3 Kök 125 Işleminin Sonucu Kaçtır

Efter några utmaningar och undersökningar upptäckte vi att faux-köksluckor är kostsamma, producenter som säljer så kallade oförskämda kök är väldigt lyxiga (studie: 25 000 euro). Så vi var tvungna att börja söka efter alternativ. Möjligheten förändrades till bestämd på kantri köket i edsevö. Vi förvärvade ett citat på var och en ett populärt kök och en unik ritning med sedda ramar, men falska luckor kunde inte tas emot. Så småningom bestämde vi oss för ett välkänt kök med specialbeställd färg och jämnare ände i form av målade mdf i stället för melamin på kanterna och korgarna. Vidare kan de ordna motplattan virrvarr med förmörkelse. Handtagen gör dessa enkla och tidsbestämda i krom.

Så här ser vårt kök ut från köksdörren. För att diskmaskinen och mikronen är rätt har vi ett fönster och vid det fönstret står köksbordet. (Osäker på vad jag lämnade för blå lådan efter mig till vänster, men du borde inte längre frukta ungefär det.). Här är en syn på köket synligt från väggen med handfat. Som ritningen föreslår, har vi en öppning eller ett hål under köksdisken under fönstret vid uppgivningen (till vänster om lådgardinerna i bilden). Där måste köksbunken stå. Vi var inte helt överens om saken, men niki övertygade mig slutligen om behovet i detta. I slutändan insåg jag dessutom att det är långt smart med tanke på att det finns ett element under fönstret och hålet gör det dessutom möjligt att sitta lätt vid köksdisken.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: