Välja Bort Kök Hjältevadshus

Big Banner

Elegant Välja Bort Kök Hjältevadshus Hjältevadshus | Nybyggarna

Elegant Välja Bort Kök Hjältevadshus Hjältevadshus | Nybyggarna

Elegant välja bort kök hjältevadshus - Köksstabil white från ballingslöv är på plats vid transport, som inkluderar kakel och vitvaror. Vi valde ett plus-kök, det betyder att det finns lådor istället för underkåpan, intervallet och ugnen ligger under mikronen. överlägget blir satt som ett lapptäcke när vi flyttat in: 30 skåp med dörr, 80 skåp med fyrtio luckor, 60 skåp med 30 luckor, 60 skåp med lucka, fyrtio skåp med lucka. Vi valde att bli av med de 30 luckorna i 60-skåpet och sätta in en 60-lucka reflektera det motsatta 60-skåpet. Det är ändå ett lapptäcke men lite trevligare ???.

Se även : Bäst Rosa Tapet Kök Bohemchic | Tapeter

Vi har blivit förvånade över att ingen mikrovågsugn eller diskmaskin ingår i kylskåp, frys och räckvidd. Det kan finnas ett köp till, men det är säkert billigt att handla för det på annat håll. Vi hade en diskmaskin och mikro inuti flödet och med tanke på att då mikron har ändrats med lite större och konstruerats i "ihåliga". Rätt till rätt i ytterdörren, köket är det enda vi älskar! Det mest effektiva elementet saknas är ett verkligt skafferi men det är verkligen en sak som verkar elimineras i maximala nybyggnader.

När vi hade varit i barnarps showroom, borde vi titta på kakel och vi valde en tallrik i matt svart och med mörka leder. Bänkskivan är svart kalksten och är en av många alternativ som du kan välja ut från på ballingslöv. Det är svårt att välja varje kakel och bänkskivor medan du gör det i enstaka platser och samtidigt inser du inte hur det kommer att vara på massiva ytor. Men vi är glada! På grund av det faktum att allmänheten på väggarna på nedgångsytan är vit valde vi mörka områden vid bänkarna och skiljeväggar och med mattytor som gör påverkan lugnare.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: