Montera Kök På Laminatgolv

Big Banner

Enkel Montera Kök På Laminatgolv Kök | Jan Och Cecilias Nya Lägenhet

Enkel Montera Kök På Laminatgolv Kök | Jan Och Cecilias Nya Lägenhet

Kök | Jan och Cecilias nya lägenhet - Här är en första tecknade remsa av hur vi tänker på köket. Vi kommer kanske att köpa ett kök från ikea och jag har använt deras homeplanner-utrustning, det är särskilt gradvis, men det fungerar. Vi skulle verkligen vilja ha köket i en inställning för att få ganska många målningar. Exakt vilka skåp och luckor vi borde vara lite osäkra, men vad såg du så långt?. Efter att ha sökt extra försiktigt på ritningen märkte jag att det fanns en innervägg i ett hörn som tar upp något område. Jag har dessutom mätt hemvinduerna större försiktigt den här gången. Jag är en bit osäker på diskbänken. Du kan inte välja alla andra sinkar i ikaas verktyg så jag använde mig som tidigare än.

Se även : Underbar Gamla Kök Köpes Notar - Gamla Enköpingsvägen 180, Sundbyberg / Ursvik

Adam har börjat samla köket. Det primära elementet vi byggde blev hytten, som med sin 230 cm var väldigt tuff att stiga upp efter att vi byggt den tillsammans. Men nu är det i området med ugnen. Det är mest effektivt att en liten omslagslista saknas, vi borde minska på 2 millimeter!. I vårt fall har det varit konkret under marken. Vi dammade substratet, lade ett ångspärr och ett substrat som är isolerande och dämpande. När detta var tillfredsställande ändrade det sig till mest effektiva för att börja lägga den nya marken.

Benen under köksfacken måste lämnas så att skåpet inte regnade. Dessa ben var vi tvungna att skriva en efter en medan vi tog bort de gamla golvbrädorna eller till och med när de lastades. Skruva inte alla hjälpben på samma gång, på grund av det faktum att köksskåpen sjunker. Det gamla golvet borde elimineras först, och då vill hela partiet som är på det tas bort. Bord, stolar, golvbrädor och trösklar avlägsnas. I vårt fall fanns dessutom en kyl / frys och diskmaskin som skulle kopplas från och tas ur köket.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: