Planlösning Kök Och Vardagsrum

Big Banner

Enkel Planlösning Kök Och Vardagsrum Marbodal Arkitekt Plus Vit. Lägenhet Med Kök, Vardagsrum Och

Enkel Planlösning Kök Och Vardagsrum Marbodal Arkitekt Plus Vit. Lägenhet Med Kök, Vardagsrum Och

Marbodal Arkitekt plus vit. Lägenhet med kök, vardagsrum och - Här bor du i en nybyggd lägenhet i ett sovrum med låg energibehållning med öppen planlösning bland köket och bostadsrummet. Gå ut till rymlig balkong med söt utsikt över grönska. Belagd tyg är kontinuerligt vilket inkluderar vitglas alrightparquet och fönsterplattor och granit bänkskivan.

Se även : Fint Öppet Köp Lagen.Nu Brottsbalk (1962:700) (BrB) | Lagen.Nu

Nybyggd lägenhet slutförd 2015 lågt energihushåll med modernt uppvärmningsapparat vid någon punkt av vitvasket mycket välparett och vitmålad skiljevägg öppna planlösning mellan kök och bostadsrumsläppt tygval kök från hth med svart granitbänk stor balkong med underbar utsikt massiv och ett av ett slagbad med tvättmaskin och torktumlare lindhagens galleria med ica maxi är en snabb promenad bort. Det finns många affärer, apotek och systembolaget. Kort avstånd till tunnelbanestationen stadshagen eller fridhemsplan. Med en snabb promenad når du fridhemsplan med alla möjliga erbjudanden och shopping. Flera dagis och dagis i närheten. Nära baden på hornsberg. Flera gym på platsen.

Här bor du i en nybyggd villa i ett -bäddsrum med låghållfasthet med öppen planlösning som ligger mellan köket och vardagsrummet. Utgång till rymlig balkong med vacker utsikt över grönska. Fodrade tyger ingår konsekvent inklusive vitglas o.K.Parquet och fönsterplattor och granit bänkskivor.

Nybyggd lägenhet färdig 2015 lågtorkhus med modern uppvärmningsanordning under hela vitvättskaletten och vitmålade väggar öppna planlösning bland kök och bostadsrum lanserat materialval kök från hth med svart granitbänk stor balkong med söt utsikt stor och unik toalett med tvättmaskin och torktumlare lindhagens galleria med ica maxi är en snabb promenad bort. Det finns flera butiker, apotek och systembolaget. Kort avstånd till tunnelbanestationen stadshagen eller fridhemsplan. Med en kort promenad når du fridhemsplan med alla livskraftiga tjänster och shopping. Flera dagis och dagis i närheten. Nära baden på hornsberg. Många gym i närheten.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: