Ikea Kök Barn Måla Om

Big Banner

Excellent Ikea Kök Barn Måla Om Designbymirelle - Makeover På Ikea Barnkök

Excellent Ikea Kök Barn Måla Om Designbymirelle - Makeover På Ikea Barnkök

Excellent ikea kök barn måla om - Tack så mycket nina! Kan inte säga något men jag gillar verkligen det här mini-konceptet :) finns det en anledning till att jag jobbar med små figurer och bakar, sy dockdukar och anslut ett lekhus :).

Se även : Fantastisk Desenio Poster Kök Kaarten En Posters Van Desenio En Kaart En Poster, Fotoplankjes

Idag har jag fotograferat i eddas rum, jag skulle påstås ha en uppehållsresa ut genom bostaden, men jag är absolut inte så snabb så det är vad jag är ... Det kan vara plats för rum istället men kanske vänder det, annars skulle det vara arenas längsta inlägg.

Tack helena! Det är väldigt roligt med en trevlig stuga, inte den bästa som det är förstklassigt att observera, men för att det är roligt att vara där och spela!.

Mildblå ​​med guld info. Färgen jag köpte i färgbutiken utanför och den avkoppling jag hittade på panduro. Hela partiet ska målas en runda, men olyckligtvis är jag inte längre glad. Att vara för blå och tänka på att rummet redan har för många blåa detaljer, kommer att bli en annan nyans på lång sikt. Vad kan vi tänka på vitt, en sällsynt solglasögon och några guld? Fortsättning följer….

Hej sandig! Tack så mycket! Jag använde vattenbaserad helt färg i köket och tidigare än att skildra, gnidade jag golvet en bit med en ganska hård sandpapper för att färgen kunde bli bättre. Något annat gjorde jag inte längre :) / emilie.

Pushing från sida till sida med bara det hela i vincents rum just nu. Ett barns kök har länge varit högst upp på listan du köpte och nu kan vi äntligen avmarkera dem. Fastgör för ikeas kök "sant" och ligger nästan oanvändbart för halva blockets hastighet. Förhandla! Sedan bestämde sig för att restaurera dem och här är resultatet:.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: