Trångt I Köket

Big Banner

Excellent Trångt I Köket Kökspatrullen 1: Mörkt Och Trångt Kök Får En Komplett Makeover!

Excellent Trångt I Köket Kökspatrullen 1: Mörkt Och Trångt Kök Får En Komplett Makeover!

Kökspatrullen 1: Mörkt och trångt kök får en komplett makeover! - Visst, det finns inte så många skåp i vårt kök, men vi har också ett skafferi att komma in, med massor av skåp. Nästan alla de mest glada jag är för de 3 stora bestickförpackningsbehållarna. Vid stängning kan du få en liten order bland alla enheter. Du kan dessutom visa din konvertering i din blogg då!. Tack annelie! Av alla kök som jag har haft genom ett tag är det förmodligen vad som fungerar förstklassigt. Till en stor mängd, det är långt eftersom vi har det märkligt stora garagerummet intill, där frysfacket ligger på samma sätt. Sedan är dessa stora lådor i stället för skåp mycket känsliga.

Se även : Underhållande Sockel Kök Rostfri Plastsockel I Rostfri Look - Nytt Kök Badrum Och Tvättstuga

Wow vad ett trevligt kök !! Mycket om hemfönster i köket som du har fått. Och hur önskvärt det ändrats med den lilla hyllan där. Kyl med sensor för att koppla in och inaktivera. Ha en trevlig dag. Kram maria. Den hyllan gjorde en stor skillnad! Det fick en bättre balans vid någon tidpunkt i köket medan det kom hit på plats! Sedan måste jag säga vilken du kan upptäcka smarta elementsvar i förväg och nu är rörelsessensorn högst upp. Så fantastiskt snyggt!.

Tack maria! Ja, det här köket har säkert fyra samma hemfönster, så nu har vi väldigt milda i vårt kök. Det är verkligen något jag beundrar mycket en fruktansvärd massa! Dessutom har vi utsikt över både den lilla grusvägen om vi går utomhus gården och in i gården själv från köket. Mycket glad när du bor inom landet och måste hålla reda på vad som händer i byn! ;-). Högkvalitativt kök! Gott om plats och förstklassig. Jag måste öka garderoben i köket. ?ven om det är ett skafferi dessa dagar. Jag ska hämta trumman och utse några vintagebord. Och träffas. Kan vara klar fram till nattgrödan. Jag hoppas.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: