Årsta Kök Och Bar

Big Banner

Exklusiv Årsta Kök Och Bar Kolonivägen 3 | Villor I Enskede, Årsta, Skarpnäck | Blocket

Exklusiv Årsta Kök Och Bar Kolonivägen 3 | Villor I Enskede, Årsta, Skarpnäck | Blocket

Exklusiv årsta kök och bar - Gavellägenhet toppen av bostaden ursprungliga köket detta är försiktigt renoverat 2015 slitstarka klinkergolv i korridoren insektskyddad toalett renovated 2015 grundvärme i vila rummet orignal parkett i bostadsrum sparade funktioner information brf med i en enda dag lägenhet lämplig kommunikation nära till livsmedelsbutik håll motorcykelavstånd till södermalm det årliga skogsområdet är färdigt över knuten med fantastiska promenader längs vattnet ett stenkast från årsta rektangulär med många matställen, gym och affärer.

Se även : Fantastisk Tavelvägg I Köket Lokaltidningen Uppmärksammar Min Tavelvägg. – [Room] By Sofie

Pärla på höjden av huset, med en balkong inuti väst! Just här har varje rektangulär mätare applicerats inuti högkvalitativa sätt för att skapa ett spännande och realistiskt boende. Lägenheten är bäst för den lilla kretsen av släktingar, säkra rum som kan användas för barnrum, arbetsrum eller ätrum. Hemfönstren i tre klimatplatser ger lägenheten en utmärkt ljus och rymlig känsla. Massor av förvaring i både hall och sovrum. Välkommen!.

Gavellägenhet toppen av bostaden unikt kök detta är omsorgsfullt renoverat 2015 slitstarkt golv i hallen insektskyddad badrum renovated 2015 golvvärme i toaletten orignal parkett i uppehållsrum lagrade funktioner detaljer brf med övernattning condominium äkta kommunikation nära till affären motorcykel avstånd till södermalm det årliga skogsmarket är klart över knuten med fantastiska promenader längs vattnet ett stenkast från årsta torg med många matställen, gym och butiker.

Pärla på boendet i bostaden, med en balkong inuti väst! Här har varje kvadratmeter utnyttjats på kvalitets sätt för att skapa ett modernt och förnuftigt boende. Lägenheten är bäst för den lilla familjen, mysiga rum som kan användas för barnrum, arbetsrum eller äterum. Fönstren i tre väderluckor ger lägenheten en högkvalitativ mild och rymlig känsla. Massor av garage i varje korridor och säng rum. Välkommen!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: