Italienska Köket Fakta

Big Banner

Exklusiv Italienska Köket Fakta Snabbkurs I Italiensk Kokkonst - Tasteline.Com

Exklusiv Italienska Köket Fakta Snabbkurs I Italiensk Kokkonst - Tasteline.Com

Exklusiv italienska köket fakta - Närliggande variationer: stora. I norra italien är "tyngre" måltider förberedda med mejeriprodukter, inspirerade genom österrikiska måltider. I friulii-venezia giulia dominerar mogna krukor med fläsk och bönor. I söder väljer man olivolja och konsumerar vad vi regelbundet efterlyser gemensamma medelhavsmat: lätt, lågt fett och vegetabilisk-baserad helt mat med feta såser. I imperativ italien äter du ett antal kött, i vissa områden med tonvikt på naturvärlden och av ruttfisk. Och då har vi sicilien: en kulinarisk smältgryta, vars kök påverkas av alla människor som har invaderat hela ön genom lång tid. Precis här samsas skaldjur och ricotta med kanel och russin. , även om italien som ett land inte existerade till mycket senare. På grund av dess läge, påverkan från omgivande länder och på grund av erövringar i samband med journaler, har italiensk matlagning länge utvecklats och subtilt. ?ven uppfinningen av den nya världen och det okända materialet har stimulerat de italienska smakerna.

Se även : Wondeful Kök Utan Överskåp Eluttag MaddeSign: Glaskakel I Köket

Tomat sås, pizza och pasta - vad förstår du ungefär italienska delikatesser? Vi förser dig med en kort kurs och berättar om winston churchill och hans älskade gorgonzola, där pizza sallad kommer från och vilken efterrätt sägs väcka ditt samlagstryck. Italienarna har älskat sin ost sedan historiska tider. Det finns stora mängder av sorter och italienarna gör så mycket ost som mjölk och getmjölk. Varje storstadsregion har sina egna ostar, och det varierade landskapet presenterar exceptionella osttyper: i norr bidrar det fertila alpina landskapet till fet mjölk. Inom det kritiska stället runt rom betraktar du mozzarella, och inuti den bergiga södern, särskilt sicilien, fårstekt och ricotta.

Sanning nr 1: winston churchill älskade gorgonzola ost så mycket att han gav order till de allierade att inte bomba byn gorgonzola i italien genom krigets gång. Men han hade fått det överallt i bakfoten. Trots namnet är gorgonzola inte ärligt syntetiserad i byn gorgonzola.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: