Kök Till Vägg

Big Banner

Exklusiv Kök Till Vägg Inmålad Vägg I Köket. Så Snyggt! #Mäklarspaningen | K I T C H E N

Exklusiv Kök Till Vägg Inmålad Vägg I Köket. Så Snyggt! #Mäklarspaningen | K I T C H E N

Kök till vägg - På semester, bland uppehållstillståndet bubblas upp. Vi har inte bott på bostaden i över två veckor, men tanken fortsätter kontinuerligt. Vår primära kännedom är på väg mot position och speciellt manipulerar belysning och olika elektriska installationer. Sedan har vi ett antal koncept om vår avsiktliga vinlagring. Hela bottenvåningen har nu kaklat golv, alla wc och toaletter är i princip redo för plattor och kakel. Vi har valt tapeter överallt och nu krånglar jag mig inte länge tills köket är klart, förutom strålkastare och annan el på vägen, men det gäller hela bostaden. Många kablar som ska anslutas och massor av doser som ska drivas. Arenan är intressant.

Se även : Flott Bänkskiva Kök Ikea Bildresultat För Bänkskiva Svart Granit | Renovering | Pinterest

åh, nu är det ett utökat sätt bland uppdateringar, men nu är det mycket mindre än en månad för avsiktlig beläggning, så nu kommer det att ske ännu större än vanligt under en kort tid. Det finns några tips om hur man ska reflektera överväganden om att bygga sin "vinkällare" men det är svårt att tillämpa de olika idéerna, eftersom vi bara bygger ett vingarage och ingen vinkällare.

Arkitekten frågade oss vad det maximala kritiska rummet blir. Det blev verkligen köket, så hela delen måste förlita sig på hur köket var utformat eller till och med där köket förvandlades till bostad. Av rutt kan trappan på övervåningen vara direkt angränsande till köket. Med den andra och i synnerhet 1/3 står de direkta frågorna upp ungefär det bra konceptet att bygga en vinlagring under en trappa som huvudsakligen är byggd av timmer i ett hus byggt i trä. Det blev naturligt att börja tänka på någon form av fuktbarriär på grund av att den fukt du behöver inne i vinförvaringsrummet (femtiofem-75) behöver inte längre vara i avkoppling av bostaden. I förbehåll vill du skapa en helt separat vädersektor för vin, och förstå att det måste vara besvärligt, högt prissatt och otroligt ett skratt att genomdriva.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: