Kök Med Mörkt Kakel

Big Banner

Exotisk Kök Med Mörkt Kakel Val Och Tillval – Del 3… – Photo By Emelie

Exotisk Kök Med Mörkt Kakel Val Och Tillval – Del 3… – Photo By Emelie

Kök med mörkt kakel - Vi har varit lite förvånad över att varken mikrovågsugnen eller diskmaskinen är skyddad medan kylskåp, frys och räckvidd gör det. Det finns ett köp till, men det är verkligen billigare att handla för det någon annanstans. Vi hade en diskmaskin och mikro i rörelsen och med tanke på det då har mikronen ändrats med lite större och konstruerats i "hålet".

Se även : Utestående Laminatgolv Kök Ikea Golv Och Mer Ikea – I Aim To Missbehave

Medan vi hade varit i barnarps showroom, kanske vi vill observera kakel och vi valde en tallrik i matt svart och med mörka fogar. Bänkskivan är svart kalksten och är en av många alternativ som du kan välja från på ballingslöv. Det är svårt att välja ut alla plattor och bänkskivor när du gör det på extraordinära platser och samtidigt som du inte förstår hur det kommer att vara på stora ytor. Men vi är nöjda! Eftersom de flesta av avdelningarna på nedgångsgolvet är vita, har vi valt mörka områden vid bänkarna och skiljeväggar och med mattytor som gör inflytandet lugnare.

Höger till höger inom ytterdörren är köket det vi gillar! Den mest praktiska faktorn saknas är ett verkligt skafferi men det är verkligen något som verkar vara borttaget i de flesta nybyggnader.

överlägget sattes som ett lapptäcke när vi flyttade in: 30 hyllor med en dörr, åttio skåp med 40 luckor, 60 skåp med 30 luckor, 60 skåp med lucka, 40 skåp med lucka. Vi valde att göra bort de 30 luckorna i 60-skåpet och sätta in en 60-lucka replik genom det motsatta 60-skåpet. Det är ändå ett lapptäcke men lite trevligare ???.

Köket solid white från ballingslöv ligger i området vid frakt, tillsammans med kakel och vitvaror. Vi valde ett plus-kök vilket innebär att det finns lådor istället för underskåp, kaminen och ugnen ligger under mikronen.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: