50 Tals Kök

Big Banner

Färsk 50 Tals Kök Fantastiskt 50-Tals Kök. Ystadsvägen 65, 2 Tr - Bjurfors - Www

Färsk 50 Tals Kök Fantastiskt 50-Tals Kök. Ystadsvägen 65, 2 Tr - Bjurfors - Www

Fantastiskt 50-tals kök. Ystadsvägen 65, 2 tr - Bjurfors - www - Bland köket och matsalen vändes en vägg för att få en öppen yta och extra ljus. Köksbord och vita stolar köps i frankrike. Fåtöljerna är auktionsfynd. Högstolar "kolstol", från svenssons i lammhult. Lampa över köksbordet, från elstjärnan. Den blå stolen är ett arv. Golvlampa och taklampa i hörnet, från ikea. "vårt begrepp om bostaden förändrades från början för att hålla så gott om banan som möjligt, som en gång behöll vi de gamla fönstren och renoverade dem. Elen och uppvärmningsapparaten vi behövde byta ut" säger maria.

Se även : Bäst Bra Kakel I Kök Huset På Berget: Istället För Kakel

Medan maria engleson och petter skerfving köpte radhus från 1948 blev det helt original, även om formen i källaren vände sig till vänster. I andra fraser behövde huset på rosenvång i malmö ett helt skydd från topp till tå. Sortiment, fläkt och stänkskydd i rostfritt stål, från ilve. Barillas wallmanmanacka blev köpt i rom. Fruktkorg, ljusstake, brödrost, bricka och skålar "ingång" från rörstrand, kommer från antikaffären precis som det. Klicka för att förlänga "marmoleum clic", från forbo golv.

Köket på 50-talet blev slitet och låg på fel ställe. Men ett helt nytt kök borde vara detsamma som att vara realistiskt och modernt. Maria och petter tog hand om snickare men placerade färgen själv!. Furuhuset är konstruerat med hjälp av möllans verkstäder. I fönstret till gatan är pelargoner i rad i terrakottakrukor. Granit arbetsbänk, från byggfabriken. Kaffebryggare "moccamaster", från wilfa.

Konventionell "redahyllan" i glas från orrefors, ändrad till sparad från vintage köket. Brödburk av "wesco", från designtorget. Sifonen och citronpressen presenteras. Tomaträtten i krom stål är äldre. Gammal kryddburk till vänster, uppsala ekeby. Spiceburk i mitten, sagaform.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: