Hylla Litet Kök

Big Banner

Färsk Hylla Litet Kök Kök-Arkiv - Emmas VintageEmmas Vintage

Färsk Hylla Litet Kök Kök-Arkiv - Emmas VintageEmmas Vintage

Hylla litet kök - Mittemot de öppna skåpen står ett stort konfliktdisk som rymmer stora uppgifter och företag. Här kan du fortfarande sitta och kika över trädgården och åkrarna, med två haror från resväskan som en organisation. Till vänster finns också en dörr, du förstår, den här typen av -part som stänger boskapet utanför (vanligt krångel i de senaste tiderna lika bra). På kvällarna sätter vi ut skrivbordet, visar upp för spel och tänder ...... Den antika lampan av blixten. Lite, köket verkar som det. Nyfiken ungefär extra?. På den övre hyllan är den antika prickburken (tidigare i barnets rum), müsli från värdshuset stelor (som vi fick från svärföräldrarna) och såg den största kritiken av byn: kaffe. Köket ligger i det gamla bryggeriet i byn, så det är som en trappa ner. Kutym är den där man kommer in i en tadaaa medan man visar på nivå fyra steg uppe inom arla morgon showen.

Se även : Imponerande Erfarenhet Kungsäter Kök Funkis - Kungsäter Kök

Jag ansåg att det var dags med ett syfte att återkomma till byn på gotland igen. Sovrummet har redan rensats, förutom en kik på övervåningen. Men köket då? Det kommer rätt här! Här finns öppna skåp med burkar, koppar och skålar och en porslinskål - precis som jag vill ha det!. På hyllorna finns tennkoppar, loppfonter, kristallglas och andra jox som jag har samlat över åren. Mina favoriter är de blåvita loppkopparna, bensingrönmusten från åhlens och även den vänstra koppen som säljs på oh boende sommarsäsongen. På fönstret som vetter mot torpets nedre del, har vi installerat ett rymligt smeg-kylskåp mot päronpontonen (kärlek pärlplats!) Och en vintage tvättlåda från molkom i värmland. Den sistnämnda tjänar som en återvinningsmedel för plast, kartong, stål och papper, plus sittplatser, picknickdisk och biblisk sittgrupp. Programmen är obegränsade - tack molkom för det!.

Köket är allmänt känt som husets hjärta och det är nu inte dimensionerna att göra. Med några enkla tips kan du få en liten matsal till utseende och känsla rymliga.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: