Leilas Bar Och Kök Ab

Big Banner

Färsk Leilas Bar Och Kök Ab Mintgrönt Kakfat I Glas - Mosser Glass

Färsk Leilas Bar Och Kök Ab Mintgrönt Kakfat I Glas - Mosser Glass

Färsk Leilas Bar Och Kök Ab Mintgrönt Kakfat I Glas - Mosser Glass - Formar, krukor och mått med livlig tjock emalj i olika pastellfärgningar. Hela partiet är täckt inuti uthyrarens egen samling. "Jag har skapat det jag vill ha och använder, så det är klart att de sätter i mitt eget kök", säger hon och börjar baka en äppelpaj till söndagsredaktören linda grahn. Den stora träporten hänger en liten bit och den vita nyansen minskar vackert. Medan du öppnar den och gruskryssningar under din ft är det som att komma in i någon annan global, en underbart inspirerande värld. "rätt nu letar vi efter lokaler för att öppna nya butiker, men då vill jag dessutom göra målningar mer utomlands. I belgien är mina applikationer fantastiska, till exempel gjorde jag mig förvånad och nöjd.

Se även : Komplett Blandare Kök Ikea VIMMERN Köksblandare Med Dusch, Rostfritt Stålfärg

"jag har önskat tvinga företaget att skapa ett område för att göra vad jag behöver. En gång i taget kan jag uppleva att det är orörligt att vara öppet för att vara riktade och vill bygga ett kommersiellt företag, en bit av en tabu nästan. Leila lindholm har ständigt varit inomhusminnet, och det är märkbart när vi riskerar att höra hemma till leila lindholms otroliga hem utrustade mariefred. Och köket är (kanske nu inte så orörd) något mycket extra!. "jag är mycket mer bekväm och lugn för att ungdomar kom hit. Med barn kan du verkligen inte hantera och kontrollera så mycket som du behöver ta så lite för att det kommer. ?ven om det finns ett kaos med walter och olivia , det har blivit att bli en förstklassig inre lugn mot mig.

Knottiga äppelträd som dignifierar med mogning av fruktfärgning är en mjuk gräsmatta, häcket är helt enkelt det vilda och växthuset längre bort verkar vara ett helt liknat område. Den snyggaste komponenten som gör att besökaren kommer ihåg det faktum att det är 2014 nu, och inte den ultimata sekelskiftet, är de färgstarka plastleksakerna. Här spelar barn och det underbara trähuset med sprunga hemfönster är en riktig "madicken-schabrak" i full romantisk skönhet med glas veranda, trasiga tak och det hela.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: