Ikea Kök Svart

Big Banner

Förvånande Ikea Kök Svart IKEA – Del 2 – Johanna Bergbom

Förvånande Ikea Kök Svart IKEA – Del 2 – Johanna Bergbom

Förvånande Ikea Kök Svart IKEA – Del 2 – Johanna Bergbom - De fashionabla kungsbacka köksfronterna är en glad information i många tillvägagångssätt! Serien har utvecklats i ett revolutionärt samarbete mellan ikea och den svenska designorganisationen us with love. Ett stort steg närmare en extra hållbar inomhus- och köksproduktion.

Se även : Förvånande Hk Hök Facebook HK Hök - GIK Wasaiterna | Seriematch 9 | Herr 2 Västra

Dekorera med ikea rakt igenom eller integrera armaturernas stora apparater med skräddarsydda handtag, luckor och bänkskivor. Ljus, med träpaneler, målade eller växtbaserade - det finns system för alla stilar och smaker. Vi har samlat den maximala bedövningen.

De eleganta kungsbacka köksfronterna är en glad information på många sätt! Serien har utvecklats i ett progressivt samarbete mellan ikea och den svenska designgruppen formar us with love. Ett stort steg närmare en extra hållbar inredning och köksproduktion.

Nyhet! Kungsbacka kollektion, kungsbacka dörr 299 kr / st b40 × h80cm, kungsbacka låda fram 299 kr / st b80 × h40cm, kungsbacka låda fram 149 kr / 2 st b40 × h10cm, kungsbacka låda fram 129 kr / st b40 × h20cm, kungsbacka låda fram 219 kr b40xh40cm. Kombinera med hackås-affären med en stark smidd i mattantracit.

I kungsbacka kommer resterande tyg att bli nya varor - köksfronterna är gjorda av återvunnet virke som är insvept med en folie av återvunna valpflaskor för att minska hjälpspel och att återuppliva nuvarande plast. "Våra produkter erbjuds via många människor och genom att ge större hållbara alternativ har vi möjlighet att göra bidrag till en suppleant. Därför började vi titta på hur man byter ut nya material som återvinns i våra köksmöbler, säger anna granath, produktutvecklare hos ikea. Och det känns noggrant att en plastflaska dricker om 25 minuter för att få en ny existens, omvandlad till en yta i ett kök, lika plast har en existenssträcka på minst 25 år!.

"vi måste hitta sätt att applicera återvunnet material för att göra en avgörande och hållbar skillnad, nu inte bäst med tanke på vår egen era, men för alla öde generationer." Anna granath, produktutvecklare.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: