Kök Med Mönstrat Kakel

Big Banner

Förvånande Kök Med Mönstrat Kakel Bellas Väg Tillbaka: Mönstrat Kakel

Förvånande Kök Med Mönstrat Kakel Bellas Väg Tillbaka: Mönstrat Kakel

Förvånande Kök Med Mönstrat Kakel Bellas Väg Tillbaka: Mönstrat Kakel - Jag gillar verkligen färger men skulle vilja behålla mig lite mer blå för att hålla en lugnare färgskala inomhus, men på porslinet och så vidare kan du luta dig tillbaka i nyanser! Som du kan se finns det några små skadedjur här och där som måste lösas, men på det hela taget är det ett sött kök som nästan aldrig värderar någonting! Alla skåp och apparater kommer från ett kök som behöver rivas och kaklat är det billigaste att köpa och tapeten jag har fått!.

Se även : Dyr Ikea Kök Inspiration 2016 Köksinspo – Interiorstories

Vårt kök med förstklassiga kakel är det faux !! Det är långt mönstrat papper som jag köpt på weralena, då har jag minskat det i 15 × 15, samma längd som kakel och fast och sedan målade med decoupagelim några fall! Bibehålla torkning med en fuktig trasa och om du blir trött, torka bara av färgen och lägg av papperet. Lätt som en plätt. Kvalitet och billigt!.

Jag fick ett vackert lapptäcke på tradera! Nu har vi inte längre tagit möblerna i den delen av bostaden, det kan finnas en liten korridor blandad omklädningsrum och vårt sovrum, men jag förstår att det kan vara underbart när det är klart!.

Nästa helg kan vi få våra golv inuti köket och ätningsrummet målade i en vit, bruten, grå färg med mycket glans! Nu är marken occra-färgad, som förmodligen blev en fin färg inom 50-talet men ett sätt för mörkt i min smak!.

Jag brukade vara i goa med min man i december 2011 och märkte en lodge många dessa lampor i exklusiva nyanser! Smidig för att visa en gammal rislampa direkt in i en blomlampa med hjälp av bitar av tyg och limpistol!.

Bilden och det roliga fotot är här! Jag förstår att jag inte längre har skrivit på lång sikt och jag är en hemsk bloggare! Det är så väldigt mycket nu i min existens, omorganisation vid målningar som gör att jag måste jobba som en komisk berättelse för att släcka hela grejen!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: