Måla Betongvägg Kök

Big Banner

Förvånande Måla Betongvägg Kök Living By Cathis..: [ BETONG VÄGG ]

Förvånande Måla Betongvägg Kök Living By Cathis..: [ BETONG VÄGG ]

Living by cathis..: [ BETONG VÄGG ] - Den här veckan har länge förbi grå. Ungefär elva år sedan jag köpte mitt hem på värmdö (som var internt målade med grått, helhet) .. Då rådde jag mig själv att jag skulle vilja ha gråa väggar och golv. Det är en död platt skugga. Hej caroline! Tack i ditt beröm! Förbered det för att vara väldigt slarvigt och lite "greppa" ... Uthållighet är vilka ämnen! Var två när du gör det här. En som blandar lite i taget och en som "slashes" upp på väggen. Torkningstiden är utomordentligt snabb. (10-15 min) "betongvägg" är en cementblandning, typ av spackel. Det går väldigt lite .. Erbjuds en 25 kilo väska, till denna vägg är det tre.4 m i topp och 4 m omfattande, det gick ungefär 1/4 av väskan. Bra framgång! // C.

Se även : Otrolig Rostfritt Kök Ikea Rostfritt Kök 95 Rätt Med Rostfritt! | Ikea Livet Hemma

Kalkfärgningen är grå ... I en hel rad solskenor, från beige till svart, är färgen en smidig flam, betongliknande med en flätig ände. Jag målade köket under, slutresultatet med versionen och vad det pris du kan läsa in i veckans version av härligt hemma. Och nu vill jag måla ungefär så mycket hemma!. Jag vill dessutom göra en betongvägg! Vilken cementblandning fungerade du? Hur var substratet tidigare än du började "dumpa" betongen? Nu några år senare, hur tror du att du studerade hållbarhet har varit? Har muren "smulat" eller är det svårt? Många frågor gjorde, men jag skulle mer än behöver några svar;) mvh matilda.

Vad är matilda! Hur roligt tycker du om min "betongvägg"! Hoppas du vågar försöka, för väggen verkar helt enkelt densamma nu. Ingen spricka eller smulor! Det är en cementblandning med väggbeklädnad. Jag köpte min design i nordsjön, fråga dig själv i affären och beskriv vad du ska göra. Glöm inte att vara, eftersom det torkar snabbt! Tyvärr, jag har inte längre väskan kvar så jag ser märket. Rätt framgång! Mvh cathis. Idag mäter vi lite som en "vattenlinje" i färg! Skuggan måste springa längst ner: över väggen, över en dörr och över hyllor och lådor! En superkoolseffekt!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: