30 Kök 3

Big Banner

Fantastisk 30 Kök 3 Lundin Fastighetsbyrå - Gjutaregatan 3, Lindholmen, Göteborg | Kök

Fantastisk 30 Kök 3 Lundin Fastighetsbyrå - Gjutaregatan 3, Lindholmen, Göteborg | Kök

30 kök 3 - Daniella dansson är mitt namn! En 21-12 månader gammal från västerås som bor och andas inomhus design, design, resor och, om det är genomförbart, ännu mer inomhus layout. Här kan du följa min livsstil, fylld av spännande initiativ, resor, bilder, reportage och vägar, mycket interiörinformation som kan vara en av de högkvalitativa sakerna jag känner igen.

Se även : Äkta Vad Kostar Ett Ikea Kök Jobb | Queen Of F***Ing Everything | Sida 2

Hej, utmärkt, vilket fint kök! Kom hit en gång jag googlade runt för uppfattning efter min nya kommande käke. Kommenterade kommentarerna att luckorna har varit från ikea, men var kommer en fin bänk / sten från? Kunde ha varit hela tiden tacksam om du kan skicka ett e-mail till mig med lösningen, haha!.

Howdy :) har du lagt in slots på målning eller beställde du slotsna i den bestämma? Och hur gjorde du knutarna? Med en cookie kaka menade vi att lägga till för renovering att jag blev kär ihop med ditt fantastiska kök. Så enkelt tänkte du hur du gjorde? :) Sååå högkvalitativ det är! Kram sofia.

Lamporna vid väggen är bestlite bl7. Har några frågor om dem på instagram efter att jag bekräftat bilder på köket den andra dagen. Köpt från självständigt bosatt där jag förvärvade förstklassig hjälp efter att ha hört en annan butik innan det kunde tydligt inte hjälpa mig med den typen av garn (!).

Medan vi i egen familj strömmar här i göteborg, bjuder jag på några bilder från vårt kök tagen dagen före i morse tidigare än vi hade åkt. Hela partiet är inte rent, men säkert, det börjar komma nu när pyromanianen säger - haha! Vi har emellertid inte längre diskmaskin, ingen diskbänk för diskmaskinen, saknar en rostfri plåt som passerar över tappkaminen. En skivad dörrfoder tas i ett område och uttaget under alla kökshyllor. Då hittar jag en ny matta under köksdisken, köksbordet själv vill bytas ut eftersom det är för stort i diameter, och en kökslampa måste säljas och hängas över köksdisken. Så nu är det inte vackert, men himlen är nöjd med datumet med resultatet i vilket fall som helst.

Hej, vilken förstklassig kök <3>

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: