Hyra Kök Malmö

Big Banner

Fantastisk Hyra Kök Malmö Ohboy Hotell, Malmö, Sweden - Booking.Com

Fantastisk Hyra Kök Malmö Ohboy Hotell, Malmö, Sweden - Booking.Com

Fantastisk hyra kök malmö - Personlig wirelessce ofwi-fice | arbetsplats / affärsortiment / studio / studio - 3.500 kr / månad (ex moms) och uppåt beroende på rumslängd har vi rum från 10 kvadratmeter upp till 25. Vi kan också skapa stora regioner om så önskas. Kontakta oss för större data och visning. Du har tillgång till på ditt eget skrivbord med garage. Bokning av mötesrum espresso och te lös c084d04ddacadd4b971ae3d98fecfb2a tillgång till skrivare rabatterade workshopspriser priset består av det faktum att du kanske har kollegor utan extra kostnad. (10-12 m2 - 2 pers ingår i priset, 500: - större för 0,33) (16-18 m2 - 3 pers täckta inom laddning, 500: - för 4: e) och så vidare . Vi har monterat ett antikt kontorsutrymme på 700 kvadratmeter med armaturer från hela stockholm, som nu har en 2d-risk. I november 2017 öppnar vi en extra tusen kvadratmeter inom samma hus. Det finns verkstadsområden, studior, scen, kök, café / bar, utställningsområde, verkstad (re-makerspace) och så vidare. Perfekt för små och stora projekt och möten .

Se även : Livlig Blandare Mässing Kök Höstens Nya Trender - Hemma Hos Vedum

Bendy utrymme - 1 600 kr / månad (ex mödrar) du har 24-timmars tillgång till våra bendystolar plus garage mötesrum bokning espresso och te unfastened c084d04ddacadd4b971ae3d98fecfb2a tillgång till skrivare rabatterade workshops priser. Rummet är lämpligt för upp till 50 gäster och har ett fullt utrustat kök med porslin. Det är nästan fantasin som kan sätta gränser för vad du kan hyra födelsedagsfirandet till.

För att e-boka ekrotten kan du gå till "boka ekroten" och fylla i alla behövliga behållare. Förstå att de alternativ du e-bok manipulerar tiden för närvaro och att du följaktligen bör förbereda och lätt inom denna tid. Att hyra ekrotten måste godkännas av hyror. Brandpolicy, rengöringsriktlinjer etc. Välkommen! Ta en titt på om du har vägarna i form av ... ?r du intresserad av att hyra en arbetsplats och bli en del av denna speciella utmaning, vänligen kontakta: daniel lundqvist, 076 771 75 77.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: