Kök För Sommarstugan

Big Banner

Fantastisk Kök För Sommarstugan Summer House Kitchen • Kök I Sommarstugan • Mökki Keittiö • Stuga

Fantastisk Kök För Sommarstugan Summer House Kitchen • Kök I Sommarstugan • Mökki Keittiö • Stuga

Fantastisk Kök För Sommarstugan Summer House Kitchen • Kök I Sommarstugan • Mökki Keittiö • Stuga - Eventuellt innehåll, varumärke / s eller annat tyg som kan bestämmas på denna webbplats, som inte är denna webbplatsens online-tillgångar, förblir upphovsrätt till respektive ägare / s. Alla varumärken som är noterade hör till deras ägare, 1/3 födelsedagsfesttillverkare, produktnamn, namnbyte, företagsnamn och angivna arbetsgivarnamn kan vara emblem till deras respektive innehavare eller registrerade logotyper från andra myndigheter och används för att förtydliga och till innehavarens vinst, utan att det medför ett brott mot upphovsrätten. Stugan är ganska stor för en egen familj eller två mindre hushåll och det ligger mil i en villa närhet med god offentlig leverans. Du kan ta bussen hem efter en "lördagskväll i halmstad". Halmstad är en riktig sommarstad med många aktiviteter och små mässor under sommarsäsongen. Det kan finnas en kontinental miljö längs gågatorna med uteservering. För ungdomar kan det finnas halmstad badkar och lekland, ishall, förstklassig pool och även ett inomhusland. ?ven laholm, tylösand och båstad ligger mycket nära. Stora gekås i ullared är redo 5 miles away.

Se även : Enkel Dörr Mellan Kök Och Vardagsrum Tranan I Bro: 2018

Stugan är vår privata sommarstuga och det är miles handiest hyrde i några veckor. Det är därför absolut klart med mycket från utomhusinredning till flera cyklar i försäljningsutrymmet (2 vuxna och 6 till 9 år barns cyklar). Amilla och johan spång har varit på hösten av skärgårdsstugan på vindö efter att de kände sig som en promenad. De översteg ett hus med en försäljningssignal och föreslogs helt i tomten, trots att innehavarna inte var där. - Det blev en strand med fantastiska perspektiv, helt enkelt det vi letat efter i flera år!.

4 bäddsrumslägenhet, av vilka två sovrum, ett bäddsrum och ett matrum. I ett sängrum finns våningssängar och inom de andra sängarna som kan flyttas ihop i en dubbel madrass. Totalt 6 konstanta sängar. Toaletten är utrustad med dusch. Det finns ingen maträtt eller tvättmaskin. Stugan är vinterad med undantag för det ökade matrummet. Det är miles nu räddat loss från husdjur, så överkänsliga reaktionspatienter kan hyra stugan utan problem.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: