Kungsbacka Kök Ikea

Big Banner

Fantastisk Kungsbacka Kök Ikea Kungsbacka | Stockholm, Kitchens And Interiors

Fantastisk Kungsbacka Kök Ikea Kungsbacka | Stockholm, Kitchens And Interiors

Kungsbacka kök ikea - De trendiga kungsbacka köksfronterna är en glädjande nyhet på många sätt! Serien har utvecklats i ett progressivt samarbete mellan ikea och den svenska designinstitutionen form us with love. Ett stort steg mot en större hållbar inredning och kökstillverkning. "vi borde hitta sätt att använda återvunnet material för att göra en avgörande och hållbar skillnad, inte längre det mest effektiva tänkandet om vår egen era för alla kommande generationer." Anna granath, produktutvecklare.

Se även : Exklusiv Alno Kök Robin ALNO SHAPE Kök Hemma Hos Kunden I Nacka - ALNO Scandinavia

Vi älskar kungsbacka i så många metoder! De fashionabla teckensnitten utvecklas i samarbete med designstudioet us with love, som utvecklat ett mycket återvunnet tyg. Skyddare och fronter består av en mitten av återvunnet industrielt trä levererat med en folie av återvunna petflaskor. Något som det var ett överskott som användes för att börja använda. Köket har ett matt antracitgråt golv som ger en mjuk svart, och formningsspråket fungerar med facetterade kanter. Elegant och robust - ett aggregat som ger en ärligt högkvalitativ känsla av el. Nyhet! Kungsbacka-serien, kungsbacka dörr 299 kr / st b40 × h80cm, kungsbacka låda fram 299 kr / st b80 × h40cm, kungsbacka låda fram 149 kr / 2 st b40 × h10cm, kungsbacka låda fram 129 kr / st b40 × h20cm, kungsbacka låda fram 219 kr b40xh40cm. Kombinera med hackås ta hand om ett starkt fastämne i mattantracit.

De fashionabla kungsbacka köksfronterna är en nöjd nyhet i många tillvägagångssätt! Samlingen har utvecklats i ett revolutionerande samarbete mellan ikea och den svenska layoutorganisationen us with love. Ett stort steg mot en mer hållbar inredning och kökstillverkning. I kungsbacka kommer resterande tyg att bli nya varor - kökets fronter är tillverkade av återvunnet trä. Det är inslaget av en folie av återvunna flaskor för att minska användbar resursuppspelning och återuppliva nuvarande plast. "Våra varor säljs med hjälp av många människor, och genom att tillhandahålla större hållbara alternativ har vi möjlighet att göra bidrag till en handel. Därför började vi titta på hur man byter ut nya material som återvinns i vår köksmöbler ", säger anna granath, produktutvecklare på ikea. Och det känns sant att en plastflaska dricker om 25 minuter för att få ett helt nytt liv, omvandlas till ett golv i ett kök, samma plast har en livsstil på minst 25 år!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: