Måla Om Kök

Big Banner

Fantastisk Måla Om Kök Photoshoppa Köket! - Hobby, Fritid Och Livsstil

Fantastisk Måla Om Kök Photoshoppa Köket! - Hobby, Fritid Och Livsstil

Photoshoppa köket! - Hobby, fritid och livsstil - Behöver bara nämna att du gör så önskvärt lycka i lite solhaga. Huset är min mammas gamla bosättning och det har spenderat oändliga sommardagar (och andra dagar också, om än ...). Exakt framgång med skyddet!. Ett flöde, som vi kanske inte är helt nöjda med. Köket som sådant saknar inte någonting, men det kan inte längre vara väldigt friskt den stil vi vill ha inom lekplatsens avkoppling.

Se även : Äkta Vedum Kök Gävle Kitchen #Kitchenideas #Kitchendecor #Kitchencabinets #Kitcheninspo

Nu är det miles nära stoppet för ett jätteprojekt. Liksom de flesta hemmen tog det längre tid och har blivit extra lyxigt än vad vi hade föreställt oss. Men en aspekt vi lämnade - fula överraskningar. Det ändrade sig motsatt sätt. Under masonitplattor fanns stora brädor och pärlor. När vi rev och rensade, kom vi hit med hur vi kunde flyta vidare. Börja genom att välja färgerna du vill och växa det temperament du vill ha. Det är inte längre grannen eller den inre klädmakaren som kommer att njuta av ditt kök, det är du. I andra fraser vågar du vara personlig, det kommer inte längre att vara fel!.

Det är verkligen bara så utmärkt! Dessutom är jag full av beundran om hur du kan välja färger, lösningar och material som är så perfekta på solhaga! Det är nästan som om du på något sätt förstår hur det måste vara. Och dessutom lyckas få det hela vägen till forum och färgprover. Vilken otrolig jul du kommer att fira detta år!. Köket är hjärtat av huset för många av oss och rummet vi föredrar att spendera vår tid i. Ett slitna kök är inte så svårt att återuppta med skugga. Här hittar du rekommendationer om hur man når färgning.

Ny timmer mark, hanteras med osmo dekorvax vintage okay och då osmo hardwax olja. Tegelväggarna är målade i pärrgrå och dörrarna är grågråa. Allt annat är antik (taket är kvar att måla, men vi fick inte det på den här svängen).

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: