Mitt Kök Vietnamesiska Vårrullar

Big Banner

Fantastisk Mitt Kök Vietnamesiska Vårrullar Vietnamesiska Vårrullar | Malins Kök

Fantastisk Mitt Kök Vietnamesiska Vårrullar Vietnamesiska Vårrullar | Malins Kök

Vietnamesiska vårrullar | Malins kök - Placera det doppade rispappret på en mild handduk, lägg ca 5 cm från tröskeln en liten långsträckt sträng av gröna och örter. Placerade några glasnudlar ovanpå detta och med all sannolikhet någon av fyllningarna.

Se även : Idealisk Vilket Kök I Älvsbyhus Ymer2009'S Blog | Vårt Husbygge- Från Början Till Slut! | Sida 2

Vietnamesiska vårrullar ska ha olika typer och maximalt den tid vi tar hänsyn till stekta vårrullar gjorda på vårrull eller filodeg. En variation som fortfarande är okänd i finland är rena vårrullar eller sommarrullar, eftersom de dessutom kallas. Rena vårrullar är gjorda av rispapper blötläggt och fyllt med färska grönsaker, nudlar tillsammans med tofu, räkor eller kött. De är en mer energiserande, hälsosammare möjlighet till pommes frites och är mycket enklare att göra själv. Jag anser att de är perfekta för att äta på en varm sommarsäsong ut på terrassen i solskenet.

Dessa mousserande vårrullar serveras kalla och är idealiska som en aptitretare eller på en buffé. Både vårrullar och såser är fantastiska för att göra sig redo dagen innan. De är rena att göra, så släng inte längre med hjälp av det ansedda långa receptet. Jag har helt enkelt försökt att vara distinkt i min beskrivning till individer som söker efter den primära tiden. Jag använde fågel och räkor som fyllning, men på vägen kan du göra dem hela vegetarianer eller ta vad du gillar eller har i kylskåpet.

Om du använder kyckling som fyllning, är det också exakt att laga middag högen dagen tidigare än att rulla upp dem. Om du gör så mycket på samma gång tar det ungefär 1.Five timmar att förbereda som innehåller såser och rullande rullar.

Koka en kruka med vatten, placera glasnudlarna, placerade på locket och nära plattan. Spola med blodlöst vatten efter tre minuter. Ladda upp en skål och mixa med den söta chilisåsen.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: