Shaker Vit Kök

Big Banner

Fantastisk Shaker Vit Kök Front Shaker Offwhite - Epoq Kök

Fantastisk Shaker Vit Kök Front Shaker Offwhite - Epoq Kök

Shaker vit kök - Modell grå torget är ett modernt landskök skapat för folk som vill ha snygghet och värme till ditt kök. De eleganta slotsarna har det vanliga utseendet med ramar och den moderna gråfärg som har blivit en ny tradition i heminredning.

Se även : Rustik Kakel Till Vitt Kök Med Svart Bänkskiva Svart Bänkskiva + Vitt Kakel | Kök | Pinterest | Kakel, Svart Och Kök

Hth har över 20 exklusiva köksdesigner. Flera av dem ska också fås i ett stort utbud av flikar och laminatsorter och skuggalternativ. Det gör att du har mycket att välja mellan medan du behöver ett helt nytt kök.

Produktfakta: locket är 19 mm tjockt med 70 mm kropp. Både kropp och replik tillverkas från mdf. Shaker offwhite är ytmålad två gånger såväl som ythanterad med uv-resistent lack och är följaktligen större bevis mot solblekning. Glasdörr med klart glas. Dynan ska också ha i konventionell vit. Den närmsta färgkoden är: ncs s 0805-g80y glans: 28 ± fem observera att nyanser, information och form kan dessutom se unika ut på skärmen än faktiskt. Vi föreslår följaktligen ett besök på närmaste epoq-utställningen för att se hur fronterna verkar vara i verkligheten.

Vi har utformat det moderna gården köket med folie kuddar som kompletterar fräsningen av dörröppningarna mycket utmärkt. Folio kuddar är ett fantastiskt val när du vill ha ett robust och robust lock som är mycket rent att släta. Filmbeläggningen är bevis mot de flesta naturliga lösningsmedel och är både vatten och fukttät.

En gång i taget står tiden ändå. I synnerhet medan miljön är den rätta. På hth har vi skapat ett nuvarande gårdskök som fångar ett humör av romantik, landsbygd och de underbara stunderna av livsstil.

Gör ditt förenta stater i amerika köket är icke-offentligt medan du väljer grått torg på ditt nya kök, det finns många möjligheter att ge det ett uppriktigt privat utseende. På hth hittar du ett stort urval av eleganta handtag och bänkskivor som passar perfekt till det moderna köksköket.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: